Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nekompromisný vyhadzov z Farmy: Fyzický útok na ďalšieho súťažiaceho... Skončil v nemocnici!

Nečakaný vyhadzov z Farmy! Zobraziť galériu (4)
Nečakaný vyhadzov z Farmy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak ten si poriadne zavaril! Už počas niekoľkých uplynulých dielov Farmy si diváci mohli všimnúť, že Matej Jurkovič (41) má občas problém udržať si nervy na uzde. Hoci sa už niekoľkokrát postaral o rozruch a vybuchol, najnovšie prekročil všetky hranice...

Matej fyzicky napadol iného súťažiaceho, a tak si musel zbaliť kufre a Farmu okamžite opustiť. Informoval o tom web markiza.sk s tým, že potýčka mala tak vážne následky, že farmár, ktorý si odniesol Jurkovičov výbuch, dokonca skončil v nemocnici. Evidentne teda nešlo o žiadne jemné sotenie či facku a šarvátka musela byť o dosť závažnejšia. 

Matej Jurkovič si už na Farme neškrtne. Fyzicky napadol ďalšieho súťažiaceho, zo statku ho vyhodili.
Zobraziť galériu (4)
Matej Jurkovič si už na Farme neškrtne. Fyzicky napadol ďalšieho súťažiaceho, zo statku ho vyhodili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„TV Markíza sa dištancuje od akejkoľvek formy násilia, a preto pristúpila k okamžitému vylúčeniu súťažiaceho Mateja Jurkoviča z reality šou Farma. O ďalších podrobnostiach vás budeme čoskoro informovať," vyjadrila sa v článku na webe televízia, ktorá zatiaľ neuviedla, meno napadnutého farmára ani to, čo konflikt spustilo. 

Matej sa dal na statku dokopy s Mirkou, ani tá však zjavne nedokázala upokojiť jeho temperamentnú povahu.
Zobraziť galériu (4)
Matej sa dal na statku dokopy s Mirkou, ani tá však zjavne nedokázala upokojiť jeho temperamentnú povahu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V ankete môžete hlasovať, na koho podľa vás Matej zaútočil. Zámerne uvádzame len mená mužov, keďže nepredpokladáme, že "chlap ako hora" by bol schopný takto napadnúť ženu.

Viac o téme: FarmaFarma 11
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu