Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

A toto čo má byť! Markizácki diváci v šoku: Súťažiaca na Farme mala v ruke MOBIL?!

Markizácki diváci zostali v šoku! Zobraziť galériu (5)
Markizácki diváci zostali v šoku! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V posledných epizódach markizáckej Farmy sa intenzívne riešila svadba, ktorá sa na statku odohrala po druhýkrát v histórii tejto reality šou. Veselicu si na obrazovkách nenechalo ujsť ani množstvo divákov, ktorým však neunikol jeden podstatný detail...

V epizóde, kde skupina farmárov v kuchyni veselo oslavovala sobáš Danky a Michala, sa na obraze objavil zvláštny záber. Hoci prestrih na túto scénku trval len zopár sekúnd, divákom neuniklo, že Romana opretá o chladničku v rukách drží telefón.

Doteraz sa na Farme pritom nič podobné nestalo. Moderné elektronické zariadenia boli na statku skrátka bez výnimky zakázané. Táto situácia neunikla hneď niekoľkým fanúšikom šou, niektorí z nich si dokonca brunetku s mobilom v ruke vyfotili, aby svoj objav mohli prediskutovať s ostatnými. Do komentárov na stránke Farmy však nie je dovolené vkladať obrazový materiál.

Diváci si všimli, že Romana sa pri chladničke hrala s telefónom.
Zobraziť galériu (5)
Diváci si všimli, že Romana sa pri chladničke hrala s telefónom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Šokovaní diváci sa však prakticky zhodli na tom, o čo zrejme išlo. Na chladničke bol totiž položený predmet, ktorý pripomína externý reproduktor. Vyzerá to teda tak, že Romana cez telefón púšťala hudbu, keďže na svadobnej hostine nemali k dispozícii živú kapelu. 

Mobil na obrazovke divákom neunikol.
Zobraziť galériu (5)
Mobil na obrazovke divákom neunikol.  (Zdroj: Facebook)

„Takže už nemusíme mať iba podozrenie, že majú mobily. Je to potvrdené aj na obrazovke," vyjadril sa jeden z fanúšikov. Treba však dodať, že k dispozícii ho mali zrejme naozaj iba kvôli hudbe a to, aby sa farmári nedostali k internetu a nemohli komunikovať s okolím, bolo určite poriadne zabezpečené.

Viac o téme: FarmaFarma 11
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu