Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké zmeny v Miss Slovensko: Chomisteková končí, riaditeľom je TENTO muž!

Súťaž krásy čaká zmena. Zobraziť galériu (5)
Súťaž krásy čaká zmena. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Niekoľko rokov "trónila" na čele národnej súťaže krásy Miss Slovensko jej bývalá víťazka Karolína Chomisteková (25). Teraz však prichádza zmena. O osudoch dievčat bude rozhodovať známy muž.

Novým riaditeľom súťaže sa po kráske stal slovenský módny dizajnér Michael Kováčik (28). Ten sa venuje vlastnej tvorbe a oblieka mnohé známe tváre na Slovensku i v Čechách, pričom jeho talent si pochvaľuje napríklad aj speváčka Monika Bagárová. V súťaži krásy mal už po minulé roky poradný hlas a sedel i v porote počas finálových večerov.

Krásna Karolína Chomisteková na poste riaditeľky Miss Slovensko končí.
Zobraziť galériu (5)
Krásna Karolína Chomisteková na poste riaditeľky Miss Slovensko končí.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„V prvom rade ďakujem Karolíne Chomistekovej za skvelé roky a podmienky, ktoré pre tento projekt vytvorila. Je pre mňa cťou pokračovať v tejto práci, no zároveň cítim aj veľký záväzok naplniť očakávania, ktoré do mňa realizačný tím dáva. Chystá sa 25. ročník a to je veľká zodpovednosť voči všetkým, čo doteraz na projekte pracovali,” nechal sa počuť Kováčik.

Karolínu Chomistekovú na riaditeľskej stoličke nahradí dizajnér Michael Kováčik.
Zobraziť galériu (5)
Karolínu Chomistekovú na riaditeľskej stoličke nahradí dizajnér Michael Kováčik.

Karolína, ktorá súťaž viedla 5 rokov, sa chystá venovať vlastným projektom. „Na projekt Miss Slovensko budem vždy spomínať v tom najlepšom. Je to tímová a krásna práca, vďaka ktorej som spoznala mnoho zaujímavých ľudí, ktorí nám držali palce a podporovali nás. Špeciálne ďakujem patrí všetkým dievčatám, ktoré si túto súťaž vybrali, verili jej a doteraz ju podporujú. Verím, že Michael pomôže projektu v ďalších rokoch a držím mu palce,” vyhlásila.

Súťaž Miss Slovensko bude odteraz pod mužskou taktovkou.
Zobraziť galériu (5)
Súťaž Miss Slovensko bude odteraz pod mužskou taktovkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prestížna súťaž sa teda po rokoch vracia naspäť do réžie mužov. Spoluorganizátorom je totiž už 27 rokov znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák. Ako sa bude Michaelovi Kováčikovi s výberom novej dvanástky dariť, to budeme môcť posúdiť už v najbližších mesiacoch, keď sa spustia kastingy.

Viac o téme: Karolína ChomistekováMichael Kováčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu