Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi Chomisteková naostro: Karolína, kde si nechala podprsenku?!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (6)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred šiestimi rokmi presvedčila porotu nielen svojím prejavom, ale rozhodne aj postavou. Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (25) sa udržiava vo forme a pohľad na ňu rozprúdi krv v žilách mnohým mužom. Aj nedávno sa mohli pokochať jej postavičkou a pozornému oku neunikne, že brunetka nemá podprsenku!

Karolína Chomisteková má postavičku na pohľadanie. Je mladá nádherná žena a nejeden muž by na nej mohol oči nechať. Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko, ktorú teraz na poste vystriedal muž, robí svojim fanúšikom mužského pohlavia radosť najmä na sociálnej sieti.

Neraz už zdieľala zábery v plavkách či s poriadnym výstrihom. Tentokrát sa pochválila fotkou v rámci spolupráce. Hoci má na sebe jednoduchý svetlohnedý outfit, na ktorom nie je na prvý pohľad nič zvláštne, pozornému oku neunikne, že krásna brunetka si pod top nedala podprsenku. Spod trička jej tak presvitajú prsia a to dáva priestor najmä mužskej fantázii. Karolína opäť nesklamala a je sexi!

Karolína Chomisteková si pod top nedala podprsenku, čo je jasne viditeľné aj vďaka presvitajúcim prsiam.
Zobraziť galériu (6)
Karolína Chomisteková si pod top nedala podprsenku, čo je jasne viditeľné aj vďaka presvitajúcim prsiam.  (Zdroj: Instagram K.CH.)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu