Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivá NEHODA Jozefa Oklamčáka: Okamžitý prevoz do nemocnice… Museli ho zašívať!

Jozef Oklamčák si zranenie spôsobil na dvore svojho domu. Zobraziť galériu (6)
Jozef Oklamčák si zranenie spôsobil na dvore svojho domu. (Zdroj: Facebook J.O.)

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák (64) sa akurát chystal na tlačovku k predstaveniu finalistiek Miss Slovensko 2021... No už tam neprišiel. Namiesto toho ho musel sused ratovať a okamžite brať na pohotovosť. Na dvore svojho domu mal totiž hrozivú nehodu. Je celý pozašívaný a... O dva týždne ho čaká CT-čko!

Jozef Oklamčák vystrašil svojich priateľov na sociálnej sieti Facebook, keď zverejnil fotky svojej dotlčenej tváre. Na prvý pohľad vyzeral, že ho azda niekto zbil. Pravdou však je, že len spadol. „Priatelia, stačí malá nepozornosť, keď rozmýšľate, tešíte sa na predstavenie tohtoročných finalistiek Miss Slovensko 2021 a nepozeráte pod nohy... Takto to dopadne,“ napísal k záberom odborník na ženskú krásu. 

Jozef Oklamčák s manželkou Ankou.
Zobraziť galériu (6)
Jozef Oklamčák s manželkou Ankou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Poranenú má tvár, ale aj kolená. „Stalo sa mi to, čo sa môže stať komukoľvek. Idete po záhrade, zakopol som o železo a padol som hlavou na betón. Mal som pocit, že zemetrasenie je na svete. Predstavte si, že hlava vám padne na betón,“ opísal osudné chvíle pre Topky.sk Oklamčák. „Som v bolestiach trošku, ale prežijem to, som veľký,“ dodal. 

V momente, keď sa zranil, bol doma úplne sám. Mal však obrovské šťastie v nešťastí. „Sám som bol doma, nikto tu nebol, ešte šťastie, že sused bol prítomný. Odviezol ma hneď na pohotovosť. Navyše, službu mal najlepší chirurg. Opravil, zašil, zaspinkoval. Navyše tam neboli ľudia, tak do hodiny a pol od nehody som bol zašitý,“ pochvaľoval si známy Slovák. 

Jozef Oklamčák si pádom spôsobil viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie lekárom.
Zobraziť galériu (6)
Jozef Oklamčák si pádom spôsobil viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie lekárom.  (Zdroj: Facebook J.O.)

Tomu sa okamžite, ako zverejnil na Facebooku svoje zranenie, začali ozývať kamaráti – lekári. „Volali mi a radili mi. Vraj následky sa môžu ozvať aj neskôr. Takže o nejaké dva týždne mi budú musieť urobiť CT-čko. Ale verím, že už všetko bude v poriadku,“ povedal nám Oklamčák, ktorého stále sužujú veľké bolesti. „Nie je to dobré, ale sľúbili mi, že do piatku mám vydržať a polepší sa mi... A potom uvidíme. Ale duševne sa cítim dobre, rozum mi funguje,“ prízvukoval. 

Dokonca sa zamýšľal, prečo sa mu to stalo. Verí totiž na karmu a v poslednom období sa každému snažil len pomôcť. „Asi sa karma pomýlila,“ povedal Oklamčák, ktorý zostáva pozitívny aj po takomto nepríjemnom úraze. A dodal aj varovanie pre všetkých: „Dávate si pozor. Keď prežívate krásne chvíle, pozerajte sa aj pod nohy, môžu tam byť nachystané ‘polená’...“ Prajeme skoré zotavenie!

Jozefo Oklamčákovi museli zašívať obočie a o dva týždne bude musieť absolvovať CT-vyšetrenie.
Zobraziť galériu (6)
Jozefo Oklamčákovi museli zašívať obočie a o dva týždne bude musieť absolvovať CT-vyšetrenie.  (Zdroj: Facebook J.O.)

Okrem tváre si zranil aj kolená.
Zobraziť galériu (6)
Okrem tváre si zranil aj kolená.  (Zdroj: Facebook J.O.)

Viac o téme: Jozef Oklamčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu