Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pariškovej pokazené zásnuby: Namiesto oslavy čistenie zvratkov!

Aneta Parišková s manželom Miroslavom Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková s manželom Miroslavom (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Ajaj, tak takto si svoje zásnuby nepredstavuje žiadna žena. Jeden z najkrajších momentov v živote Anety Pariškovej (46) sa razom zmenil na tragikomédiu. Do romantickej chvíľky totiž nečakane vstúpil jej syn Gabriel (8)!

Detaily zo zásnub Aneta s Miroslavom vyrozprávali v jojkárskej šou Čau Lujza. Stalo sa tak v úplne všedný večer a nič nenasvedčovalo tomu, že moderátorkin dnes už manžel pokľakne a požiada svoju polovičku o ruku. V jednu februárovú nedeľu sa blondínka vrátila domov z moderovačky plesu, on zasa priletel z pracovnej cesty v Amsterdame...

Ešte neskoro večer sa Miroslav vybral nakúpiť potraviny a vrátil sa domov.. Moderátorke, ktorá ho čakala doma vo vyťahaných teplákoch, ani v sne nenapadlo, že bežná domáca pohoda sa zmení na niečo výnimočné. Keď vybaľovala veci, v taške našla holandské svadobné dreváky a partner ju vyzval, aby si ich vyskúšala. Topánky jej však nesadli a keď ju vyzval, aby si ich prezrela a zistila, čo je za problém, našla v nich škatuľku s prsteňom. 

Synovia Anety Pariškovej sa zjavne vedia postarať o poriadne nečakané prekvapenia.
Zobraziť galériu (4)
Synovia Anety Pariškovej sa zjavne vedia postarať o poriadne nečakané prekvapenia.  (Zdroj: Instagram AP)

Aneta Parišková s manželom Miroslavom.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková s manželom Miroslavom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako je už dnes zrejmé, Aneta súhlasila a veľký krok do spoločnej budúcnosti sa rozhodli osláviť prípitkom. To však nevedeli, čo ich o chvíľu čaká. „Pokračovala romantická chvíľa a potom, že poďme si na to pripiť. Keď Mirko nalial do jedného pohárika, do druhého pohárika, tak sa ozval obrovský rev a zvracajúci Gabrielko prišiel do obývačky. Ani sme to víno nedopili a išli sme čistiť posteľ, čo trvalo asi do polnoci,” prezradila Aneta. Nuž ale, mohlo to dopadnúť aj horšie. Napríklad ak by budúca nevesta namiesto očakávaného súhlasu povedala jednoznačné "nie". 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu