Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nevesta Aneta Parišková sa konečne ukázala: Oficiálne svadobné FOTO s novým manželom!

Aneta Parišková zverejnila oficiálne svadobné fotky. Zobraziť galériu (6)
Aneta Parišková zverejnila oficiálne svadobné fotky. (Zdroj: Instagram/Nina Vančová)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend patril svadbe známej slovenskej moderátorky Anety Pariškovej (46). Tá sa do bielych šiat v sobotu obliekla už po tretíkrát. Po dvoch nevydarených manželstvách povedala áno partnerovi Miroslavovi Polakovičovi (48). Pozrite si prvé oficiálne svadobné fotky mladomanželov!

Aneta Parišková má za sebou veľký deň. V sobotu sa totiž vydala za svojho partnera Miroslava Polakoviča. S tým plavovláska tvorí pár niečo vyše dvoch rokov a minulý rok v marci sa dvojica zasnúbila. Svoje áno si mladomanželia povedali v jednom zo známych bratislavských hotelov 29. júna o 16. hodine popoludní. 


VIDEO Svadba Anety Pariškovej: Prvé FOTO nevesty, svadobný tanec ako z rozprávky... Wau, tá otočka!


Ako sa nám podarilo zistiť, na svadbu bolo pozvaných približne 230 hostí. A práve tí boli počas večera jediní, ktorí nevestu mali možnosť vidieť. Moderátorka totiž na miesto svadby prišla už deň vopred a celé prípravy na svoj veľký deň absolvovala za múrmi hotela... Žiadnemu z prítomných fotografov sa tak Anetu v bielom nepodarilo nafotiť. 

Dlho sa však pred zrakmi verejnosti neskrývala... V nedeľu večer totiž na sociálnej sieti Instagram zverejnila prvé tri oficiálne svadobné fotky s novým manželom. „V sále hotela v Bratislave sme sa pred pár rokmi zoznámili na Zemplínskom plese. 29. 6. 2019 sme mali v tej istej sále toho istého hotela svadbu. Zo srdca ďakujeme všetkým ľudom, ktorí nám našu lásku prajú,“ napísala k záberom nevesta.

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu