Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ženatý Tásler načapaný in flagranti: Nežnosti s mladou brunetkou... Ivan, ale TOTO nie je tvoja manželka!

Ivana Táslera fotografi pristihli pri nežnostiach s cudzou ženou. Zobraziť galériu (7)
Ivana Táslera fotografi pristihli pri nežnostiach s cudzou ženou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koniec veľkej lásky? Hoci líder kapely IMT Smile Ivan Tásler (40) už niekoľkokrát verejne vyznal svoje city manželke Aničke (32), zdá sa, že v posledných dňoch svoju pozornosť presmeroval na iba 25-ročnú brunetku. Spevák tak asi bude musieť doma čo-to vysvetliť.

S informáciou prišiel týždenník Šarm. Fotografom sa podarilo zachytiť, ako sa Tásler prechádza ruka v ruke so sympatickou brunetkou. Po jeho boku má byť Denisa Verná (25), s ktorou sa mal spevák spoznať len nedávno. Zoznámili sa ešte v júni na svadbe známeho choreografa Jána Ďurovčíka. Denisa je totiž dobrou kamarátkou jeho - teraz už manželky - Barbory. Práve tam mala preskočiť medzi Táslerom a Denisou iskra a následne sa začali stretávať aj súkromne.

Ženatý Tásler načapaný in
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram B.D.)

Fotografi párik načapali minulý týždeň v stredu najskôr pred brunetkiným domom, kde si po ňu frontman jednej z našich najúspešnejších kapiel prišiel a odkiaľ sa vybrali na výlet k našim českým susedom. Nasledujúci deň strávili prechádzkami po mestečku Štramberk, kde si dopriali romantický okruh okolo jazera a obzreli si aj miestny hrad. Sama Denisa pritom tajnosti veľmi nerobí. I keď identitu svojho partnera širšej verejnosti na rovinu neprezradila, na sociálnej sieti sa vo veľkom chváli nielen fotografiami z výletu, ale aj raňajkami, ktoré mal "frajer" pre ňu pripraviť.

Ženatý Tásler načapaný in
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Šarm)

Nešlo pritom o prvý spoločný výlet. Podľa informácií spomínaného týždenníka sa dvojica niekoľkokrát objavila vo vychýrenej talianskej reštaurácii v Bratislave. Či nakoniec vymení manželku Aničku za mladšiu ženu, alebo sa vzťahy medzi Táslerovcami urovnajú, ukáže čas.

Viac o téme: Ivan Tásler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu