Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy markizák 2 roky po mŕtvici: Opäť zarezáva v telke... A hneď dostal veľkú úlohu!

Boris Pršo sa stretol s megahviezdou. Zobraziť galériu (6)
Boris Pršo sa stretol s megahviezdou. (Zdroj: Instagram B.P.)

BARTISLAVA/KARLOVE VARY - Už sú to takmer dva roky čo Boris Pršo (35) prekonal mozgovú príhodu. Počas generálky markizáckeho Let's Dance redaktor náhle skolaboval a ratovať ho museli záchranári. Dnes je však Boris opäť na obraze, a to vo veľkom štýle!

Sympatický markizák sa počas svojho zotavovania netajil tým, že by sa chcel vrátiť do televízie a venovať sa opäť svojej práci. A tak sa aj stalo. Po prvýkrát od kolapsu objavil na obrazovkách vo februári tohto roku, keď už tradične sprostredkúval divákom informácie a postrehy počas odovzdávania amerických Oscarov. A aj teraz ho televízia vyslala na pompéznu udalosť.

Známy markizák 2 roky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Boris totiž dostal príležitosť navštíviť prestížny Karlovarský festival, na ktorom sa objavilo nielen množstvo slovenských a českých hviezd, ale aj svetové mená. Húževnatý redaktor si príležitosť nenechal ujsť a o interview požiadal známu hollywoodsku herečku. „Nemám slov! Julianne Moore a Bart Freundlich sú na karlovarskom festivale! A ja mám s nimi rozhovor!" neskrýval svoje nadšenie Boris, ktorý sa vďaka festivalu dostal do tesnej blízkosti krásnej herečky a jej manžela. „Bolo mi cťou. Moje úplne prvé interview po mŕtvici," zdôveril sa prostredníctvom sociálnej siete.

Známy markizák 2 roky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram B.P.)

Je vidieť, že obľúbený redaktor sa opäť postavil pevne na nohy a naďalej si plní svoje pracovné sny.

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu