Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizák Pršo po mozgovej mŕtvici: Návrat do telky!

Boris Pršo Zobraziť galériu (2)
Boris Pršo (Zdroj: Instagram BP)

BRATISLAVA - Začiatok septembra 2017 mu zmenil život! Redaktor Boris Pršo (35) sa stal dramaturgom obnovenej šou Let’s Dance, lenže vysoké pracovné tempo spôsobilo, že už na generálke prvého kola skolaboval. Dnes sa už cíti lepšie a plánuje návrat do televízie. Na obrazovkách sa objaví už vo februári...

Po viac ako roku pôsobí Boris Pršo na prvý pohľad, akoby už netrpel žiadnymi následkami mozgovej mŕtvice, ktorú prekonal. Stále má problém s pravou rukou, ktorá ho úplne neposlúcha, no jeho priaznivcov môžu tešiť pokroky, ktoré markizák robí. „Dnes som prišiel bez paličky, to je taká novinka,” prezradil Kvete Horváthovej, ktorá ho v týchto dňoch vyspovedala pred kamerou. 

Markizák Pršo po mozgovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram BP)

 Moderátorka samozrejme zisťovala aj Borisove najbližšie plány. „Určite sa vrátim do Markízy, 100-percentne,” rozhodne vyhlásil obľúbený redaktor. Ako informoval web markiza.sk, diváci ho budú môcť vidieť v Teleráne už 25. februára. 

Ako sme zistili, nejde len o spoločenskú návštevu, počas ktorej by Pršo rozprával o sebe. Predvedie sa opäť v pracovnej polohe, hoci zatiaľ len jednorazovo. Tak ako pred porážkou, aj teraz bude divákom sprostredkovávať informácie zo šoubiznisovej udalosti. „Boris príde do Telerána ako hosť a bude glosovať dianie na Oscaroch,” uviedla pre Topky PR manažérka Ľudmila Ráceková. 

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu