Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Luxusné narodeniny Zuzany Plačkovej: Darček za takmer 5000 eur!

Zuzana Plačková dostala na narodeniny luxusný darček. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková dostala na narodeniny luxusný darček. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Playmate a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (28) je známa tým, že sa rada oblečie do kvalitných a mnohokrát luxusných kúskov. Keďže dnes oslavuje narodeniny, dostala poriadne drahý darček. Vybrala si totiž kabelku sa tisíce eur, pričom sa jej na ňu poskladalo niekoľko ľudí.

Zuzana Plačková je opäť o rok staršia a tieto narodeniny sa rozhodla aj patrične osláviť. Hoci to nie je žiadne jubileum a z občianskeho preukazu vyskakuje vek 28, dostala naozaj luxusný darček. Tmavovláska si totiž od svojich najbližších vybrala kabelku, ktorú si nemôže dovoliť hocikto.

Šatník Zuzany Plačkovej sa rozšíri o luxusnú kabelku nesúcu meno Coco, ktorá preslávila malé čierne.
Zobraziť galériu (5)
Šatník Zuzany Plačkovej sa rozšíri o luxusnú kabelku nesúcu meno Coco, ktorá preslávila malé čierne.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Za tašku nesúcu meno ženy, ktorá preslávila „malé čierne", zaplatila brunetka neuveriteľných 4 800 eur. Pre Zuzanu je to však splnenie jednej z tajných túžob a blízki jej tak urobili na narodeniny obrovskú radosť. „A na túto kabelku sa mi zložil môj manžel s mojimi niektorými kamarátkami, za čo im strašne ďakujem. Každopádne som úplne šťastná, že tú kabelku mám," rozplýva sa Zuzana, ktorá si darček kúpila už včera.

Ako však povedala, dary sa majú rozbaľovať až na sviatok, a tak si na ňu luxusná kabelka počkala pekne uložená v škatuli. Dokonca ani fanúšikom ešte neukázala, ako vyzerá. Zatiaľ mohli vidieť len balenie a Zuzanine rozžiarené oči, ako sa úprimne tešila zo svojho narodeninového „prekvapenia". A ako sama napísala, bude to pre ňu nádherná spomienka k 28-im narodeninám. 

Zuzana Plačková dostala od manžela a kamarátiek krásny a luxusný darček.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková dostala od manžela a kamarátiek krásny a luxusný darček.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu