Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maroš Kramár po šokujúcej smrti kolegyne Petöovej (†50): Jeho slová vháňajú slzy do očí!

Maroš Kramár prehovoril o smrti Silvie Petöovej (†50). Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár prehovoril o smrti Silvie Petöovej (†50). (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Posledný májový deň Slovensko šokovala informácia o smrti len 50-ročnej herečky Silvie Petöovej. Známa ryšavka sa mala posledné roky liečiť na rakovinu prsníka, ktorej napokon podľahla. Zaskočený zo smutnej správy boli aj jej hereckí kolegovia, ktorí o ničom netušili. Medzi nimi aj Maroš Kramár (60). Z jeho slov idú slzy do očí.

Keď sa na verejnosť dostala informácia o smrti Silvie Petöovej, v šoku neboli len fanúšikovia, ale aj jej dlhoroční kolegovia. Nikto totiž ani len netušil, že herečka bojovala so zákernou rakovinou prsníka. A v podobnej tichosti prebehol aj pohreb, ktorý sa podľa našich informácií mal konať uplynulý piatok. Ani o ňom však jej kamaráti nevedeli.


Silviu Petöovú (†50) pochovali: Známe osobnosti a jej kamarátov na pohreb nepustili!


Na temperamentnú ryšavku si na pochode za zdravé prsia zaspomínal herec Maroš Kramár.„Neviem, ako to bolo u nej, nemám až také podrobnosti. Medicína môže predĺžiť život, ale u Silvie to bolo meganečakané. Uvedomil som si, že som ju dlho nevidel. Ani neviem, ako sa za tie posledné roky mala, a ani to, ako vlastne vyzerala... Budú to už tri, štyri roky, čo som ju nevidel,“ priznal pre mesačník Zdravie Kramár.

Silvia bola od neho o 10 rokov mladšia, o to viac bol zo správy o jej smrti v šoku. „Keď som sa to dozvedel, že bola o 10 rokov mladšia, že to bola veselá žena a vždy s ňou bola veľká zábava a zrazu tu nie je... Až spätne som si uvedomil, čo som za tých 10 rokov prežil ja. O koľko toho ten človek prišiel...“ zamyslel sa herec. 

„Je veľmi smutné, keď niekto tak náhle odíde a je to o to smutnejšie, keď si uvedomíte, že sa tej chorobe vlastne dá postaviť. Vždy sa jej treba postaviť!“ dodal Kramár. 

Viac o téme: Maroš KramárSilvia Petöová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu