Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prvé výročie smrti herečky Silvie Petöovej (†50): TAKTO vyzerá dnes jej hrob!

Od smrti Silvie Petöovej ubehol už rok. Zobraziť galériu (4)
Od smrti Silvie Petöovej ubehol už rok. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Minulý rok koncom mája zasiahla slovenský šoubiznis smutná a šokujúca správa. Herečka Silvia Petöová (†50) bola ľuďom známa zo seriálov aj z dabingu. O jej ochorení nikto netušil a tridsiateho mája navždy odišla. Na prvé výročie si na ňu mnohí spomenuli a jej hrob obsypali kvetinami.

Pred rokom do hereckého neba odišla Silvia Petöová (†50), červenovlasá rodáčka z Bratislavy, ktorá prepožičala hlas napríklad Barbare z telenovely Keď budeš moja. Nikto z jej hereckých kolegov ani len netušil, že Silvia bojuje so zákernou chorobou, ktorej napokon 30. mája 2019 podľahla. Na svete po nej ostal syn Filip.

Mnohí kolegovia i kamaráti jej chceli dať posledné zbohom, no nikto z nich netušil kedy a kde ju pochovajú. Po pohrebe napokon vyšlo najavo, že Silvia leží na cintoríne v Slávičom údolí. Na prvé výročie jej odchodu na večnosť si na ňu spomenuli blízki a jej hrob zaplavili ruže a tulipány. Nechýbal ani košík s kvetinami a stuhou, na ktorej stálo „Drahá Siska, nikdy na tebe nezabudneme“. Rok je krátka doba na to, aby sme sa zmierili s odchodom blízkeho človeka a Silvia naďalej žije v srdciach rodiny a priateľov, ktorí si ju takto uctili.

Hrob Silvie Petöovej na prvé výročie od jej smrti zaplavili ruže a tulipány.
Zobraziť galériu (4)
Hrob Silvie Petöovej na prvé výročie od jej smrti zaplavili ruže a tulipány.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Silvia Petöová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu