Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z Viki Rákovej bude dvojnásobná mama: Prezradila pohlavie bábätka!

Viki Ráková sa opäť pripravuje na mamičkovské povinnosti. Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková sa opäť pripravuje na mamičkovské povinnosti.

BRATISLAVA - Už sa jej to kráti! Herečka Viki Ráková sa len nedávno pochválila, že je v radostnom očakávaní a už v auguste sa stane po druhýkrát mamou. Obľúbená Ildikó z markizáckych Susedov už vie, v akej farbe nakupovať výbavičku.

Viki Ráková je mamou malého Bendegúza a v lete privedie na svet aj svoje druhé dieťa. Ohľadom detailov herečka nerobí tajnosti. „Budeme mať zase chlapčeka," prezradila na rovinu pre portál markiza.sk. Rodiť by mala Viki v auguste a zatiaľ si bezproblémové tehotenstvo užíva: „Sme zdraví a celé tehotenstvo prebieha úplne v poriadku, takže sme z toho veľmi šťastní."

Z Viki Rákovej bude
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.V.R)

Herečka je neodmysliteľnou súčasťou sitkomu Susedia, a tak popri zmenách v jej živote museli tvorcovia čeliť aj zmenám v scenári. „Vrátime sa trošku do času, keď sa László dozvedel, že budú mať bábätko. Ostatné som ešte nečítala, ako to bude celé prebiehať, ale verím v to, že to bude veľká sranda," uviedla.

Z Viki Rákovej bude
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nové časti Susedov by mali stihnúť natočiť ešte pred tým, ako sympatická brunetka nastúpi na materskú dovolenku. Čo sa týka návratu na televízne obrazovky, konkrétny časový plán zatiaľ nemá. „Po nejakom rozumnom čase sa možno vrátime naspäť. To záleží aj na tom, či bude aj piata séria," vyjadrila sa. 

Viki prajeme, aby všetko dopadlo podľa jej predstáv.

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu