Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KOLAPS tehotnej Viki Rákovej pred kamerami: Zasahovali záchranári!

Viki Ráková Zobraziť galériu (9)
Viki Ráková (Zdroj: Instagram VR)

BRATISLAVA - Herečka Viki Ráková (38) sa už onedlho stane dvojnásobnou mamou. Každou chvíľou by totiž mala na svet priviesť svojho druhého chlapčeka. Napriek tehotenstvu však ešte donedávna zarezávala pred kamerami. A veru, vôbec sa nešetrila.

Po tom, ako Viki Ráková na jar oznámila radostnú novinku, sa ihneď začalo špekulovať, ako bude pokračovať natáčanie úspešného markizáckeho sitkomu Susedia. Tvorcovia sa nakoniec rozhodli herečkino tehotenstvo neskrývať, a využili ho aj v samotnom seriáli. Viki teda nové epizódy Susedov začala natáčať aj vo vyššom štádiu tehotenstva. „Keďže Vikino tehotenstvo je bezproblémové, herečka nepožadovala na nakrúcaní žiadne výnimky a statočne hrala presne podľa scenára,” uviedla pre Topky PR manažérka Ľudmila Ráceková.

Viki Ráková sa nešetrila ani na pľaci.
Zobraziť galériu (9)
Viki Ráková sa nešetrila ani na pľaci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viki teda dostala na pľaci poriadne zabrať. Hneď v prvej epizóde totiž musí čeliť nielen kolegom Andymu Krausovi či Petrovi Marcinovi, ktorí sa na ňu lepia, ale dokonca skončila aj na nosidlách záchranárov. „Takisto si „odrozčuľovala“ a odkričala všetky napajedené monológy,” dodala Ráceková. Našťastie, všetky predpísané scény sa vydarili bez problémov, a diváci, ktorí čakali na novú sériu sitkomu, si tak už dnes môžu pozrieť, ako to celé dopadlo.

Scenár nepustil. Na tehotnú Viki Rákovú sa bez okolkov lepili hereckí kolegovia.
Zobraziť galériu (9)
Scenár nepustil. Na tehotnú Viki Rákovú sa bez okolkov lepili hereckí kolegovia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keďže termín pôrodu je už skutočne za dverami, sympatická herečka už pred kamerou nezarezáva. Vyzerá to však tak, že do práce sa vráti už pár mesiacov po pôrode. „Tvorcovia dali Viki dlhú prestávku v nakrúcaní. Naposledy nakrúcala 2. júla a na pľac sa vráti až neskoro na jeseň,” dozvedeli sme sa. 

Herečka Viki Ráková porodí už každú chvíľu.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Viki Ráková porodí už každú chvíľu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Budúcej mamičke želáme, nech všetko dobre dopadne.

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu