Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stopka pre zábavnú šou 2 na 1: Vinczeová a Dangl na Markíze končia... TOTO je dôvod!

Dano Dangl a Adela Vinczeová Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl a Adela Vinczeová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými týždňami nasadila televízia zo Záhorskej Bystrice do svojho vysielania zábavnú šou 2 na 1 s moderátormi, ktorí sú zárukou poriadnej srandy. Adela Vinczeová (38) a Dano Dangl (44) si brali na paškál rôzne známe osobnosti slovenského šoubiznizu a pripravili im krušné, vtipné, niekedy až trápne chvíle. Šou, ktorá sa stala obľúbenou medzi divákmi, však končí!

Diváci Markízy si už zvykli na to, že v stredu ovládli prime time Dano Dangl s Adelou Vinczeovou a ich obetný baránok v podobe známej tváre šoubiznisu. Na paškál si vzali napríklad Jana Lašáka, rapera Kaliho či Nelu Pociskovú. Relácia, ktorá sa tešila veľkej obľube, však na obrazovkách modro-žltej televízie končí. Za všetkým by mali byť financie a časová náročnosť. Vyprodukovať jeden diel si žiada dlhé prípravy a veľa času na realizáciu bláznivých nápadov, a to najmä čo sa týka skrytej kamery. Relácia tak dostala stopku a ďalej sa nenakrúca.

V šou 2 na 1 si Vinczeová a Dangl pozvali aj Dianu Mórovú.
Zobraziť galériu (6)
V šou 2 na 1 si Vinczeová a Dangl pozvali aj Dianu Mórovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Televízia odvysiela iba nakrútené časti. Veľkým problémom je časová náročnosť. Každá časť sa vyrába v značne dlhom čase. Samozrejme však zohrávajú rolu aj financie. Je to nákladný projekt," povedal zdroj pre denník Nový Čas.

Nič však nie je definitívne stratené. Hoci je to ešte vo hviezdach, môže sa stať, že relácia sa opäť začne nakrúcať a vráti sa na obrazovky. Avšak skôr ako v roku 2020 to zrejme nebude. Moderátorka Adela Vinczeová to však berie z pozitívneho hľadiska. „Od začiatku bola dohoda na sedem častí. Čísla a ohlas sú však výborné, preto sa dá predpokladať, že v relácii budeme pokračovať v ďalšej sérii, no musí sa vyjadriť Markíza," povedala sa pre Nový Čas. Ak by aj relácia skončila, Adela má ešte stále svoju Chartshow.

Dano Dangl a Adela Vinczeová boli s televíziou vraj dohodnutý len na 7 častí.
Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl a Adela Vinczeová boli s televíziou vraj dohodnutý len na 7 častí.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Dano DanglAdela Vinczeová2 na 1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu