Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Maiga v spoločnosti s exotickou kráskou: Ibi, ale veď toto nie je tvoja žena!

Ibi Maiga Zobraziť galériu (19)
Ibi Maiga (Zdroj: Instagram I.M.)

BRATISLAVA - V utorok sa v Bratislave krstilo. Superstaristka a niekdajšia hviezda šou Tvoja tvár znie povedome Lina Mayer (34) uviedla do sveta svoj debutový album. Na krst speváčkinej prvotiny prišla nielen jej rodina, ale aj mnohé známe tváre. Nechýbal medzi nimi ani Ibi Maiga, ktorému robila spoločnosť čokoládová kráska. Jeho manželka to však nebola!

Lina Mayer sa po niekoľkých rokoch na hudobnej scéne rozhodla, že je ten správny čas na vydanie debutového albumu. Ten v utorok večer uviedla do sveta krstom, pričom krstnými rodičmi, či skôr sudičkami, boli členovia kapely Fragile, ktorej súčasťou je aj Lina.

Okrem zoskupenia Fragile sa na krste objavili mnohé známe tváre a zagratulovať k prvému hudobnému dieťaťu prišiel Line Mayer aj Ibi Maiga. Ten prišiel sám, no neskôr sa venoval čokoládovej kráske, avšak nebola to jeho manželka.

Nakoniec vysvitlo, že ide o jeho sesternicu, mimochodom tiež speváčku, Awu Mangaru, ktorá je dokonca vydatá za Slováka. Tej sa piesne Liny Mayer páčili natoľko, že počas jednej vybehla k nej na pódium a zatancovala si s ňou.

Ibi Maiga vzal do spoločnosti svoju sesternicu Awu Mangaru.
Zobraziť galériu (19)
Ibi Maiga vzal do spoločnosti svoju sesternicu Awu Mangaru.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ibi MaigaAwa Mangara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu