Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z Ibrahima Maigu poslanec: Čierna bača vstupuje do politiky!

Ibrahim Maiga je lídrom na kandidátke politickej strany. Zobraziť galériu (7)
Ibrahim Maiga je lídrom na kandidátke politickej strany.

BRATISLAVA - Najznámejší slovenský černoch opäť prekvapuje! Herec a spevák Ibrahim Maiga sa už viac nemôže nečinne prizerať situácii na Slovensku a rozhodol sa preto radikálne konať. A myslí to naozaj vážne. Bude z neho politik!

Ibi Maiga žije na Slovensku s prestávkami už 35 rokov, no ľudia ho poznajú hlavne ako herca z obľúbeného filmu Fontána pre Zuzanu. Ďalších fanúšikov si získal aj vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma X. Už počas šou sa prezentoval svojou úprimnosťou a neskôr si dokonca založil vlog, kde si tiež nedával servítku pred ústa. A po dlhom prehováraní sa teraz nechal zlákať na politickú kariéru. Ide tak v šľapajach svojho otca, ktorý bol taktiež politikom.

Ibi teda naďalej zostáva na Slovensku a svoju mladú žienku a deti bude v Afrike pravidelne navštevovať. „Nechcem ich ešte zobrať na Slovensko, lebo deti sú malé, moja mamička žije, tak nech si ich užíva a myslím si, že na to je čas, aby sem prišli.“ O svojej novej kariére doma zatiaľ nepovedal. „Bude to prekvapenie aj pre celé Mali,“ prezradil pre Topky.sk.

Už teraz predpokladá, že niektorí sa budú čudovať, prečo si pre politickú kariéru vybral práve Slovensko a nie svoje rodné Mali. Očakáva však, že mnohí sa budú z jeho rozhodnutia tešiť a konečne uveria, že Slovensko považuje za svoj druhý domov.

Ibrahim Maiga je otcom dvoch detí.
Zobraziť galériu (7)
Ibrahim Maiga je otcom dvoch detí.  (Zdroj: Facebook I.M.)

Keďže oficiálna tlačová konferencia je ohlásená až na koniec týždňa, svoj program Ibi zatiaľ veľmi konkretizovať nechcel. „Strašne ma hnevá, čo sa deje v tejto krajine, a povedal som si, že nebudem divákom. Viem ponúknuť Slovákom naozaj veľa vecí. Tak, ako som ich zabával toľko rokov, tak im môžem pomôcť aj iným smerom,“ zastrája sa a dúfa, že sa dokáže zbaviť nálepky „čierneho baču“ a ukázať, čo v ňom naozaj je. „Ľudia nevedia, kto je Ibi Maiga, som zaškatuľkovaný ako čierna bača. Keď som išiel niekomu podpísať podpiskartu s venovaním, povedal, 'ježišmaria, on vie písať'!" spomína si so smiechom.

Či bude so svojou novou politickou stranou nakoniec žať úspech, uvidíme už čoskoro.

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu