Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najdojímavejší moment Sajfu a Veroniky: Intímna FOTO z nemocnice!

Sajfa s manželkou Veronikou Zobraziť galériu (7)
Sajfa s manželkou Veronikou (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Manželia Cifrovci sa už niekoľko týždňov tešia z toho, že sa už čoskoro stanú rodičmi. Hoci Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) a Matej Cifra (39) chceli spočiatku tehotenstvo utajiť, napokon predsa len priznali farbu. Na svojho prvého potomka sa veľmi tešia a očakávajú vraj dievčatko. Čo sa týka detailov tehotenstva, tie sa snažia udržať v súkromí, no teraz pridal Sajfa nádhernú, intímnu fotku.

Pred pár týždňami manželia Veronika a Matej Cifrovci priznali, že očakávajú prvého potomka. I keď ich s informáciou stihli predbehnúť ich kamaráti, napokon predsa len aj dvojica potvrdila dohady. V septembri 2016 si povedali áno u našich susedov Čechov a po troch rokoch od sladkého áno by mala markizáčka na svet priviesť bábätko. „Mali by mať dievčatko a termín je na september," prezradil asi pred mesiacom pre Nový čas ich známy. Obaja sa náramne na svoj uzlík šťastia tešia.

Svedčí o tom aj posledný záber, ktorým sa pochválil budúci otec na sociálnej sieti Instagram. Pridal fotografiu Veroniky v nemocnici, pričom v rukách drží fotky z ultrazvuku. Pre dvojicu je to doposiaľ ten najdojímavejší moment - vidieť prvýkrát svoje dieťatko. „Najkrajšie obrázky, aké sme spolu v živote videli. Nevieme sa ťa spolu s Veronikou dočkať!" napísal dojatý Sajfa. Silnejší, momentom bude pre manželov už len narodenie ich zlatíčka.

Na Veronike Cifrovej je vidieť radosť a dojatie.
Zobraziť galériu (7)
Na Veronike Cifrovej je vidieť radosť a dojatie.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu