Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herec z Oteckov musel prerušiť natáčanie: Operácia!

Pavol Topoľský musel natáčanie Oteckov prerušiť kvôli operácii. Zobraziť galériu (3)
Pavol Topoľský musel natáčanie Oteckov prerušiť kvôli operácii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostala informácia, že Pavol Topoľský (59) je novou tvárou markizáckeho seriálu Oteckovia. Na pľaci však nezarezával dlho... Natáčanie musel na čas prerušiť - čakala ho totiž operácia!

Televízia Markíza len nedávno zverejnila informáciu, že novou postavou v ich obľúbenom seriáli je Pavol Topoľský. Známy herec vraj v Oteckoch spôsobí veľké haló a poriadne zamieša dej. „Veľmi sa teším, že ma oslovili do Oteckov. Väčšinu hercov už poznám, takže som prišiel do super partie,“ pochvaľuje si herec. 

Galéria: Pavol Topoľský

Dlho sa však na pľaci neohrial. Natáčanie totiž musel na čas prerušiť. Dôvodom boli problémy so zrakom, ktoré sa rozhodol vyriešiť. Podstúpil operáciu. „Už dlhšie som sa chcel zbaviť okuliarov a konečne som sa k tomu odhodlal. A ani to nebolelo. Čoskoro nebudem musieť scenáre Oteckov čítať s okuliarmi,“ povedal pre markiza.sk spokojný herec. 

Herec z Oteckov musel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook PT)

Známeho Slováka trápila ďalekozrakosť, to znamená, že potreboval okuliare na čítanie. No už o týždeň ho čaká operácia druhého oka a o chvíľu bude môcť opäť čítať aj tie najmenšie písmenká bez dioptrií. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: Pavol TopoľskýOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu