Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi fešák z Oteckov má nový džob: On že bude spievať?

Braňo Deák Zobraziť galériu (9)
Braňo Deák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fíha, ten sa ale nezdá! Nie je žiadnym tajomstvom, že markizácky otecko Braňo Deák (36) je v divadle ako doma, hoci väčšina fanúšikov ho v poslednom období registruje najmä vďaka televíznym obrazovkám. Po tom, čo v šou Let's dance dokázal, že nemá žiadny problém ani s tancom, si aktuálne prichystal ďalšie prekvapenie. Spev!

Braňo je skrátka multitalentovaný chlapík, ako sa na správneho absolventa VŠMU patrí. Herec pred časom prikývol na ponuku zahrať si v muzikáli Mária Tárezia, ktorý podľa jeho tvorcov na Slovensku nemá obdobu. Nadšenci divadla si totiž nevypočujú „iba“ klasický spev, priestor dostala aj alternatíva vo forme rytmickej reči, ktorá podľa hercov pripomína rap. Tým sa prestavenie stáva ešte jedinečnejším.

Takto ste fešáka z Oteckov ešte nevideli: On spieva?!

Braňo Deák a Sisa Lelkes Sklovská v predstavení Mária Terézia - posledná milosť.
Zobraziť galériu (9)
Braňo Deák a Sisa Lelkes Sklovská v predstavení Mária Terézia - posledná milosť.  (Zdroj: René Miko)

Rapovanie však nebude práve Braňov prípad. Ten nám prezradil, že v úlohe generála Andreja Hadíka bude spievať. Hoci to nie je jeho prvá skúsenosť, predsa len, nie všetci už mali možnosť tohto herca vidieť trebárs v muzikáli Rent, a tak pôjde o vskutku výnimočný zážitok. A ak by ste si spievajúceho Braňa chceli pozrieť na vlastné oči, nenechajte si ujsť predstavenie Mária Terézia v Divadle Nová scéna. Svoju premiéru má už dnes!

Viac o predstavení, ako prebiehali skúšky či ako sa Braňovi hrá po Boku Sisy Sklovskej sa dozviete v našom videu!

Viac o téme: Braňo Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu