Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sajfa skončil v nemocnici: Pokus o domáci chirurgický zákrok?!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Moderátor a vloger Matej Sajfa Cifra (39) dokáže svojich fanúšikov niekedy poriadne šokovať. To sa mu podarilo zrejme aj teraz, keď sa vo svojom príbehu pochválil záberom z ambulancie. Najprv síce napísal, že si ide dať čosi vytetovať, no keď sa ho kamarát opýtal v správe, čo mu je, odpovedal, že sa doma pokúšal o chirurgický zákrok.

Matej Sajfa Cifra patrí medzi obľúbených moderátorov a zabávačov so svojským zmyslom pre humor. Aj preto jeho fanúšikovia berú mnohé veci, ktoré s nimi zdieľa, s rezervou. Dnes ich prekvapil záberom, na ktorom miestnosť pripomína viac ambulanciu než tetovacie štúdio, ako naznačoval popisom.

Sajfa si robil žarty, že sa ide dať urobiť kérku. Podľa fotky je však jasné, že sedel v ambulancii.
Zobraziť galériu (6)
Sajfa si robil žarty, že sa ide dať urobiť kérku. Podľa fotky je však jasné, že sedel v ambulancii.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

„Idem na prvú kerku. Ešte neviem, čo si mám dať vykérovať," napísal k záberu vloger. Pravdepodobne mu prišlo niekoľko správ, či sa ide dať vážne tetovať alebo sa mu niečo stalo, pretože miesto z fotky nepripomínalo tetovacie štúdio ani zďaleka.

Jednému zo svojich kamarátov, kolegovi Borisovi, na otázku „Čo ti je?" aj odpovedal. Samozrejme svojsky. „Zle som si doma včera ja odrezal jedno znamienko bez umŕtvenia, tak som len chcel, nech mi to dokončí chirurgická pani doktorka," znela Sajfova odpoveď. Žeby bol však až taký blázon, aby sa hral na chirurga?

Na otázku od kolegu odpovedal, ako inak, po Sajfovsky.
Zobraziť galériu (6)
Na otázku od kolegu odpovedal, ako inak, po Sajfovsky.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Moderátora sme kontaktovali s otázkou, čo sa mu v skutočnosti stalo, že navštívil nemocnicu. Skutočne išlo o znamienka. Matej sa k tejto problematike stavia zodpovedne a urobil to, čo by sme mali robiť všetci už len v rámci prevencie. „Dal som si len odstrániť zopár znamienok pred letom. Skontrolovať a odstrániť," prezradil nám skutočnú príčinu návštevy lekára.

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu