Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sajfova manželka Ostrihoňová je vraj v tom: Tehotenské chúťky? Aha, čím zajedala kyslé uhorky!

Veronika Cifrová Ostrihoňová je údajne tehotná. Zobraziť galériu (6)
Veronika Cifrová Ostrihoňová je údajne tehotná. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa objavila informácia o tom, že Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) čaká bábätko. Vyzerá to však, že prvé lastovičky sa objavili už pred pár týždňami. Klebety pritom spustila samotná moderátorka - svojim výberom raňajok.

Veronika Ostrihoňová je tehotná. To je informácia, ktorá zarezonovala médiami tento týždeň. Podľa zdroja z okolia páru vedela o radostnej správe len rodina, no moderátorka mala už novinku oznámiť aj svojim blízkym priateľom počas svojej narodeninovej oslavy. Veronika a jej manžel Matej Sajfa Cifra (39) však zatiaľ zaryto mlčia a k informácii sa žiadnym spôsobom nevyjadrili.

Dohady o požehnanom stave však začali oveľa skôr. A môže za to samotný párik. Sajfa totiž pred mesiacom vo svojom blogu zverejnil obsah Veronikinych raňajok s tak trochu neštandardným zložením. Tá na tanier okrem vajíčka a hrianky prihodila aj kyslé uhorky a sushi. Táto kombinácia prišla komická aj samotnému Sajfovi a všimli si ju tiež pozorní diváci blogu.

„Oddychová dovolenka, zvláštne chute... Len náhodička, alebo ste boli na dovolenke už traja?" objavila sa zvedavá otázka na moderátorovom youtube kanáli. Napriek tomu, že Sajfa odpovedal na množstvo ďalších komentárov či otázok pod videom, túto otázku akosi prehliadol.

Sajfova manželka Ostrihoňová je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube.com)

Každopádne, to, kedy sa dvojica rozhodne radostnú správu potvrdiť, je len na ich rozhodnutí.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu