Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najerotickejšia prezidentská "kampaň": Jojkárka si nechala cmúľať nahé prsia!

Jojkárka si nechala cmúľať nahé prsia!! Zobraziť galériu (5)
Jojkárka si nechala cmúľať nahé prsia!! (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Prezidentské voľby sa nezadržateľne blížia a k tejto téme sa vyjadruje čoraz viac tvárí slovenského šoubiznisu. Zrejme nikto z nich sa však k voľbám nepostavil kontroverznejšie ako raper Zverina, ktorý počas tých posledných - v roku 2014 - nakrútil mimoriadne pikantný videoklip. V tom období nebolo možné video medializovať a mnohým tak uniklo, že sa v ňom objavila aj známa silikónka. Dnes je vďaka TV JOJ ešte populárnejšia.

Kontroverzný je už samotný text a ešte o čosi viac videoklip k piesni. V ňom účinkuje známa jojkárska hviezdička Simona Butinová. Silikónovú prsaticu si diváci môžu pamäť napríklad z Nákupných maniačok či šou Take me out.

Dnes je z nej mamička malého Maxima a naplno sa venuje svojim rodinným povinnostiam. Ešte pred štyrmi rokmi však pred kamerou bez problémov vyliezla na rapera v spodnej bielizni a nechala sa nahovoriť na nakrútenie mimoriadne pikantného videa k spomínanej skladbe. Laškovanie v úsporných nohavičkách a podprsenke však zďaleka nie je všetko, čo predviedla.

Raper zverina si vychutnal prsia dnes už mamičky Simony Butinovej.
Zobraziť galériu (5)
Raper zverina si vychutnal prsia dnes už mamičky Simony Butinovej.  (Zdroj: youtube.com)

Jojkárska hviezdička si nakrúcanie pikantného videa zjavne užívala.
Zobraziť galériu (5)
Jojkárska hviezdička si nakrúcanie pikantného videa zjavne užívala.  (Zdroj: youtube.com)

Brunetka totiž odhodila zábrany aj vrchnú časť bielizne a zostala hore bez. V klipe sú síce jej napumpované bomby vycenzurované, no aj napriek tomu je vidno, ako jej raper obnažené prsia oblizuje a cmúľa. A Simona? Tá si to vtedy zjavne celkom užívala… Nuž, aj takto by to mohlo vyzerať, ak by sa Zverina stal prezidentom.

Viac o téme: ZverinaSimona Butinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu