Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ewa Farna TO mesiace tajila: Brucho "jako skříň"... Veď o chvíľu rodí!

Ewa Farna poriadne prekvapila. Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna poriadne prekvapila. (Zdroj: Instagram E.F.)

PRAHA - Česká speváčka poľského pôvodu Ewa Farna (25) sa postarala o poriadne prekvapenie! Celé mesiace sa jej totiž darilo pred verejnosťou utajiť, že pod srdcom nosí prvého potomka. Teraz to však prezradila, a to poriadne originálnym spôsobom.

Ewa je poriadna tajnostkárka. V roku 2017 sa jej podarilo doslova utajiť svadbu s priateľom a kolegom z hudobnej brandže Martinom Chobotom (29). Svadobná fotografia tak neobletela najskôr médiá, ale speváčka ju uverejnila sama na sociálnej sieti a sama sa tak prihovorila fanúšikom s radostnou správou. I keď dvojica spečatila svoj vzťah až po štyroch rokoch, neprajníci vtedy hneď začali špekulovať, že speváčka je na svadbu ešte príliš mladá a mala by ešte počkať. Teraz si Ewa a Martin pripravili ďalšie prekvapenie.

Len necelého jeden a pol roka od svadby pripravili pre fanúšikov video s prekvapením. "Táto pieseň vlastne nikdy nemala byť predstavená verejnosti. Vznikla pred viac ako rokom a pol ako rozprávanie o nás, určené len pre hostí na našu svadbu. Boli sme si istí, že je príliš súkromná na to, aby išla von, patríme totiž skôr k tým, ktorí si súkromie vážia a strážia," vysvetlila Ewa pôvod videoklipu a prezradila, že k uverejneniu ich nakoniec dohnal nový impulz v ich živote. Tým je práve speváčkino tehotenstvo, ktoré sa jej podarilo tajiť dlhé mesiace.

Ewa Farna TO mesiace
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com)

Na konci klipu speváčka pózuje na pláži s poriadne zaguľateným bruškom a vyzerá to, že rodiť bude skutočne už v najbližších mesiacoch. Ewa sa tak snáď čoskoro pochváli aj zábermi s bábätkom.

Viac o téme: Ewa FarnaMartin Chobot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu