Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Luxus Ewy Farnej pred pôrodom: Vila za 20 miliónov... TU bude vychovávať svojho syna!

Ewa Farna býva v luxuse. Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna býva v luxuse. (Zdroj: Instagram E.F.)

PRAHA - Má to za pár... Speváčka Ewa Farna (25) už čoskoro privedie na svet svojho prvého synčeka. Brunetka s poľským pôvodom sprvu šokovala tým, že aj vo vysokom štádiu tehotenstva neprestáva cestovať či venovať sa koncertom. No zdá sa, že na príchod bábätka sa stihla pripraviť v predstihu. Nakúpila doslova vo veľkom štýle!

Ewa Farna s manželom Martinom Chobotom (30) sa na príchod ich prvého bábätka veľmi tešia. I keď speváčka svoje tehotenstvo dlhý čas úspešne tajila, nakoniec vyšla s pravdou von a mala by rodiť už o pár týždňov. Budúci rodičia sa poctivo pripravujú a výbavičku poriešili naozaj luxusne. Podľa portálu extra.cz si totiž dvojica kúpila rozľahlú vilu v tesnej blízkosti českej metropoly.

Luxus Ewy Farnej pred
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: www.homesweethome.cz)

Dvojposchodové sídlo sa nachádza v českej obci Všenory. Na ploche viac než päťsto štvorcových metrov okrem ôsmich izieb a piatich kúpeľní disponuje napríklad aj krytým bazénom či skromnou posilňovňou. Navyše, vďaka obrovskému pozemku sa rodinka, ktorá si tak úzkostlivo stráži svoje súkromie, zaručene schová pred očami zvedavých fotografov.

Luxus Ewy Farnej pred
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: www.homesweethome.cz)

Nový domov, pochopiteľne, nebol lacný špás a speváčka s hudobníkom zaň utratili neskromných 20 miliónov českých korún. Ku kúpe si sčasti pomohli úverom. Dvojica si svoje hniezdočko zaobstarala už pred jeden a pol rokom a už sa aj stihli zabývať. Ewa sa netají tým, že by chcela mať veľkú rodinu a zdá sa, že tu rodinka nedostatkom miesta rozhodne trpieť nebude.

Viac o téme: Ewa FarnaMartin Chobot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu