Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ťažko chorému Pomejemu zlyháva telo: Po rakovine prišla ďalšia rana... Už takmer nevidí!

Jiří Pomeje boj s rakovinou nevzdáva. Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje boj s rakovinou nevzdáva. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Už niekoľko mesiacov opäť bojuje český herec Jiří Pomeje so zákernou rakovinou, ktorá sa vrátila a udrela v plnej sile. Herec sa však nevzdáva a do boja sa pustil so všetkým optimizmom. Teraz však prišla ďalšia rana. Jiřího zrádza zrak.

Problémy Jiřího Pomeje začali na jeseň minulého roka, keď ho začali trápiť bolesti v bedrovej oblasti. Vyšetrenia vtedy odhalili, že na hercovo telo opäť zaútočila rakovina, ktorú sa mu už pred časom podarilo poraziť. Jiřího sa ujali otec a najlepší priateľ a po okamžitej hospitalizácii sa začal jeho boj nanovo. Zdá sa však, že herca najnovšie trápia ďalšie komplikácie.

Jiří Pomeje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Pomeje vyrukoval na personál nemocnice i svojho kamaráta Pavla Páska s požiadavkou, aby mu do jeho nemocničnej VIP izby priniesli obrovský televízor. Herec sa totiž sťažuje, že jeho zrak sa rapídne zhoršuje a na obrazovku, ktorú má na izbe momentálne, už nedovidí. Pomeje si však chce vychutnať nový Kameňák, ktorý sa momentálne dostal na obrazovky v podobe seriálu a herec má k nemu naozaj sentimentálny vzťah. V jeho filmovej verzii si totiž zahral hneď niekoľkokrát a pri všetkých piatich dieloch bol dokonca spoluproducentom. Rolu opilca mal dostať aj v seriáli, no práve kvôli návratu rakoviny a sprievodným bolestiam sa na pľac už nedostavil.

Pavel Pásek, ktorý je producentom doposiaľ všetkých Kameňákov, sa pri Pomejeho netradičnej požiadavke pousmial a kamarátovi odkázal, že mu radšej zabezpečí okuliare. Či to však postačí, alebo sa hercovi bude zrak naďalej zhoršovať, je otázne.

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu