Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Romantika v Teleráne: Markizácka svadba v priamom prenose!

Valentín v Teleráne sa niesol v duchu svadby. Zobraziť galériu (14)
Valentín v Teleráne sa niesol v duchu svadby. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Valentín je považovaný za jeden z najromantickejších dní v roku a práve preto mnohým mužom skrsne v hlave myšlienka požiadať svoju vyvolenú o ruku. A niekedy si ju rovno aj vziať. Práve markizácke Teleráno dalo túto možnosť zamilovanej dvojici Kláre a Radovanovi, ktorí si tak v priamom prenose povedali áno. Dojatí boli nielen mladomanželia, ale aj celá rodina, moderátori a štáb.

Niekto svadbu plánuje celé mesiace či roky dopredu a niekto ju stihne dva mesiace po zásnubách a rovno v priamom prenose pred celým Slovenskom. A pritom nejde o žiadne známe tváre nášho šoubiznisu, ale o dvoch obyčajných, milujúcich sa ľudí, ktorí chceli navždy spojiť svoje životy.

Nevestu priviedol dojatý a hrdý otec.
Zobraziť galériu (14)
Nevestu priviedol dojatý a hrdý otec.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Teleráno im to umožnilo priamo počas dňa svätého Valentína. Zabezpečili starostu, ktorý pár oddal, hudbu, vizáž, kvety aj tortu a snúbenci prišli na hotové. Nevestu priviedol k nastávajúcemu dojatý otec. V štúdiu sa tak stretla najbližšia rodina Kláry a Radovana. Nechýbala ani jej dcérka Eliška z predchádzajúceho vzťahu a ich spoločný synček Oliverko.

Do úlohy svedkov sa postavili moderátori Roman Juraško a Lenka Raimanová, ktorí potvrdili manželský zväzok. Prekvapením, najmä pre ženícha, bola speváčka Kristína, ktorá im k prvému mladomanželskému tancu zaspievala svoju pieseň Navždy. Dojatí boli všetci v štúdiu, začínajúc nevestou a ženíchom, cez rodinu až po moderátorov a vlastne celý štáb.

Klára a Radovan Šagátovci
Zobraziť galériu (14)
Klára a Radovan Šagátovci  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: TeleránoSvadba v Teleráne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu