Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok v markizáckom Teleráne: Poplach počas živého vstupu... Horíme?!

Šok v markizáckom Teleráne! Zobraziť galériu (4)
Šok v markizáckom Teleráne! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diváci markizáckeho Telerána sa v stredu ráno nestačili čudovať, čo sa deje. Priamo počas živého vysielania sa v štúdiu z ničoho nič spustil alarm, ktorý začal hlasno pípať. Poriadne prekvapení boli aj samotní moderátori Kvetka Horváthová (42) a jej kolega Tomáš Juríček (32).

Keď sa Tomáš s Kvetkou presúvali k pohovke, kde sedela doktorka Smíšková, aby sa s ňou porozprávali na tému tráviacich ťažkostí, z ničoho nič sa ozval pípajúci alarm. „Čo sa nám to tu deje? Nejaký alarm tu hučí. Potom zistíme,“ nenechala sa vyviesť z rovnováhy moderátorka a ďalej viedla rozhovor.

Moderátorov pípanie alarmu najprv zaskočilo.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorov pípanie alarmu najprv zaskočilo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Šok v markizáckom Teleráne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Horíme?“ pýtal sa Juríček a rovnako ako jeho kolegyňa sa aj on ďalej venoval doktorke, akoby sa nič nedialo. Blondínka potom poplach označila ako zaujímavé oživenie vstupu a viac sa mu nevenovala. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú televíziu.

„Áno, počas dnešného vysielania Telerána sa rozozvučal požiarny alarm. Zrejme senzor dymu zareagoval na výpary nad pultom, kde sa varilo. Našťastie išlo iba o falošný poplach, ale v živom vysielaní to nebolo nič príjemné,“ vysvetlila nám PR manažérka Markízy Ľudmila Ráceková.

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu