Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tak toto je naozaj cez čiaru: Slovenská herečka v smútku… Agresori jej rozmlátili dvere!

Slovenská herečka v smútku Zobraziť galériu (4)
Slovenská herečka v smútku (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Drzosť najhrubšieho zrna! Markizácka kráska Dominika Richterová v týchto dňoch rieši naozaj nepríjemné komplikácie a neminuli ju ani opletačky s políciou. Neznámi páchatelia jej rozmlátili balkónové dvere.

Sobotu Dominika trávila u rodiny a domov sa vrátila až v nedeľu večer. Keď zbadala, čo sa stalo s jej balkónom, nemohla uveriť vlastným očiam. Celá spodná časť skla bola rozbitá a vyzeralo to tak, akoby niekto herečke vrazil do dverí plnou silou ťažký predmet, keďže prasklina bola obrovská, hoci išlo o špeciálnu sklenenú výplň.

„Ja k tomu asi len poviem toľko, že mi je ľúto, že sú medzi nami takí agresívni ľudia. Mrzí ma, že si svoje nešťastie vybíjajú takýmto spôsobom na cudzom majetku. Zároveň som ale rada, že sa nikomu nič nestalo. Mohlo to dopadnúť aj horšie,“ povedala nám Dominika, ktorá v čase poškodenia dverí nebola doma. To je zrejme aj šťastie, keďže človek, ktorý dokázal urobiť niečo takéto, by pokojne mohol byť agresívny aj v prípade osobnej konfrontácie, ktorá by určite nastala.

Dominike Richterovej niekto rozmlátil balkónové dvere.
Zobraziť galériu (4)
Dominike Richterovej niekto rozmlátil balkónové dvere.  (Zdroj: archív D.R.)

Herečka teraz musí vymeniť celú sklenenú výplň, čo nie je lacnou záležitosťou. Podľa informácií na internete sa suma za toto sklo môže vyšplhať aj na viac ako 500€. Blondínka, samozrejme, celú vec nahlásila na polícii a teraz jej zostáva len dúfať, že sa pošťastí prísť na to, kto nevedel čo od dobroty zrejme počas búrlivej sobotnej noci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moji, nepozerate sa na ziadnu umelecko- historicku fotku, ale na fotku ROZBITEHO BALKONOVEHO SKLA. Mily moj VANDALICEK...dakujem Ti za sprijemnenie pondelka, lebo ako sa hovori "Pondelky su na nevydrzanie." ...nie,naopak zvysil si mi adrenalin a pomenil plany...Napriklad este som nikdy nemala v byte nasackovanych policajtov,ktori mi hladkali a upokojovali vystrasenu Bobulku. Ano,nebola som doma ked si to urobil, ale to moje male bojazlive sa asi velmi zlaklo. Dnes sa mi tmoli pod nozkami a nechava sa neustale hladkat Vies co, uz som Ti odpustila a vlastne, nehnevala som sa...len Ta prosim o jednu vec: Stan sa lepsim clovekom, slusnejsim a menej agresivnym. Ved ludia,ktori Ta maju radi a venovali sa Ti, si to zasluzia.. a my ostatni tiez. Tato krajina a tato zem si zasluzi dobro a lasku...myslim,ze zla,nasilia, agresie tu bolo uz vela, tak budme lepsi a nerobme si zle zbytocnostami. Krasny vecer VANDALICEK. Odpustam Ti.

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Richterová (@dominikarichterova),

Viac o téme: Dominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu