Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálne sexi Horváthová: Vyzerá úžasne... Wau, to koľko schudla?!

Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (5)
Kvetka Horváthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Stále vyzerá lepšie a lepšie! Keď sa Kvetka Horváthová (42) objavila na markizáckej párty, mnohým vyrazila dych. Pri pohľade na moderátorku by si totiž nejeden človek povedal, že výrazne schudla, hoci pracovať na svojej váhe nikdy nepotrebovala. Zisťovali sme, čo je za tým...

Odpoveď nás celkom prekvapila. Obľúbená moderátorka totiž tvrdí, že nezhodila ani kilo a svoju váhu si stále drží. V šatách s leopardím vzorom vyzerala síce poriadne pochudnuto, no zrejme išlo iba o strih a uzučký pás jej vyformoval aj opasok. Nech je to už, ako chce, moderátorka sa už dlho pýši perfektnou figúrou, a tak nás zaujímalo, čo je za tým.

„Snažím sa pravidelne jesť, nevyhýbam sa žiadnym potravinám, takže jem aj prílohy ako ryža, zemiaky, chlieb a podobne. Nezvyknem sa však prejedať a pravidelne cvičím,“ povedala nám blondínka, keď sme sa pýtali, či sa pre udržiavanie svojich kriviek musí špeciálne stravovať.

Kvetka Horváthová vyzerala na párty k The Voice Česko Slovensko naozaj skvele. Hoci sa zdalo, že je poriadne pochudnutá, moderátorka tvrdí, že si stále udržuje rovnakú váhu.
Zobraziť galériu (5)
Kvetka Horváthová vyzerala na párty k The Voice Česko Slovensko naozaj skvele. Hoci sa zdalo, že je poriadne pochudnutá, moderátorka tvrdí, že si stále udržuje rovnakú váhu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako to už zvyčajne býva, svoje robí aj pohyb. A keď už nevyjde čas na návštevu fitka, Horváthová si nájde aspoň inú fyzickú aktivitu. „Ak mi aj nevyjde čas na cvičenie alebo som unavená, snažím sa aspoň chodiť na prechádzky či nepoužívať výťah a chodiť po schodoch,“ vysvetlila nám moderátorka, z ktorej si mnohé ženy po štyridsiatke môžu brať príklad. Stále totiž platí, že všetko sa dá, ak sa chce.

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu