Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Oteckov Bartalos vyvetrala manžela: Takto im to spolu pristane!

Mary Bartalos Zobraziť galériu (18)
Mary Bartalos (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tehotnej hviezde zo seriálu Oteckovia, Mary Bartalos (24) ide karta. Najprv sa zviditeľnila práve vďaka spomínanému projektu, minulý rok sa vydala, oznámila tehotenstvo a nový rok otvorila hneď dvomi premiérami filmov, kde si zahrala. Práve na slávnostné premietanie dramatickej komédie Na streche sa ukázala aj s manželom.

Mary Bartalos sa ľuďom predstavila najprv v seriáli Kukučka, neskôr ju obsadili do Oteckov a zožala taký úspech, že jej Markíza ponúkla aj účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome. Rok 2018 bol pre ňu skvelý nielen po profesionálnej, ale aj súkromnej stránke.

Na Mary už je tehotenské bruško vidieť.
Zobraziť galériu (18)
Na Mary už je tehotenské bruško vidieť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Našla lásku svojho života, vydala sa, otehotnela a o pracovné ponuky nemala núdzu. Hoci si chce dať počas pokročilého štádia tehotenstva a materstva pohov od práce, teraz žne, čo zasiala. Najprv Trhlina podľa bestselleru Jozefa Kariku, teraz český film pod taktovkou Jiřího Mádla.

V stredu sa totiž v jednom z bratislavských kinosál konala premiéra dramatickej komédie Na streche, kde si Mary zahrala jednu z hlavných postáv. Na slávnostné premietanie prišla aj v sprievode svojho milovaného manžela Adriána. Pôsobili šťastne, zamilovane a náramne im to spolu pristalo.

Mary a Adrián sa už čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (18)
Mary a Adrián sa už čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Na strecheMary BartalosAdrian Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu