Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrdinka z filmu Trhlina Mary Bartalos: Aha, ako sa zaguľacuje!

Mary Bartalos Zobraziť galériu (7)
Mary Bartalos (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom minulého roka sa divákom ukázala ako seriálová učiteľka Linda v markizáckych Oteckoch. Rok 2018 bol pre Mary Bartalos (24) náročný, no krásny. Nakrúcala seriál, film aj šou Tvoja tvár znie povedome, našla lásku svojho života, vydala sa a v decembri potvrdila radostnú novinku, že bude mamou. Na brunetke už vidno, ako sa zaguľacuje.

Priebeh posledného roka bol pre mladú herečku Mary Bartalos doslova turbulentný. Vo februári prekonala rozchod, potom jej do života prišiel športovec Adrián Bartalos, za ktorého sa vydala len po 3 mesiacoch randenia a teraz sa už tešia na spoločného potomka.

Aj z pracovnej stránky mala Mary uplynulý rok nabitý. Úloha učiteľky Lindy v seriáli Oteckovia ju vystrelila medzi herecké hviezdy a Markíza ju obsadila aj do šou Tvoja tvár znie povedome. Popritom nakrúcala aj mysteriózny triler po boku Tomáša Maštalíra, Martina Šalachu či Mateja Marušina. V stredu 23. januára sa konala slávnostná premiéra Trhliny a nechýbala ani samotná Mary, ktorá už tehotenstvo neschová. Takto krásne sa jej zaguľacuje bruško.

Na Mary je už tehotenstvo poriadne vidieť.
Zobraziť galériu (7)
Na Mary je už tehotenstvo poriadne vidieť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mária Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu