Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prsnatá Karin z markizáckej Farmy si splnila sen: Ľahla si pod nôž a ... TOTO sú jej nové silikóny!

Karin Dvořáková Zobraziť galériu (5)
Karin Dvořáková (Zdroj: Instagram K.D.)

BANSKÁ BYSTRICA - Už počas reality šou Farma X sa nedalo nevšimnúť si, že na Karin Dvořákovej (25) v oblasti hrudníka príroda nešetrila. Napriek tomu nebola farmárka so sebou celkom spokojná a snívala o tom, že si dá poprsie upraviť. Svoj sen si konečne splnila a so zábermi pred operáciou a po nej sa podelila so svojimi fanúšikmi presne tak, ako im sľúbila.

Mnohí ju bombardovali s výčitkami, že na Farme nič nerobila. Ona sama sa nechala počuť, že tam nešla, aby sa od roboty pretrhla, ale ak bolo treba, ruku k dielu priložila. Farmárka, ktorá v dueli vyhodila poslednú celebritu, fitnesáka Martina Šmahela, vždy na plné ústa hovorila, čo si myslí a čo chce. A za tým, čo chce, si aj ide.

Do nemocnice si Karin vzala aj svojho parťáka Ňufka, ktorého mala aj na Farme.
Zobraziť galériu (5)
Do nemocnice si Karin vzala aj svojho parťáka Ňufka, ktorého mala aj na Farme.  (Zdroj: Instagram K.D.)

Tentoraz si mladá blondínka splnila sen a dala si upraviť svoje už aj tak dosť bohaté poprsie. Ako nám prezradila, rozhodla sa pre implantáty veľkosti 560 ml guľatého tvaru s nízkym profilom. Exfarmárke tak išlo skôr o úpravu vzhľadu ako o samotné zväčšenie.

Karin sa tiež rozhodla pridávať na svoj instagramový profil videá pred a po operácii, aby ukázala ostatným ženám, že sa nemajú čoho báť, ak ešte stále nad plastikou váhajú. V stredu 9. januára sa tak pochválila záberom z nemocničného lôžka, kde sa zotavuje, a ukázala aj svoje nové bomby v bandáži.

Na operáciu sa Dvořáková tešila, keďže o úprave snívala už dlhšie. Ako sa však cítila po prebudení? „Keď som sa prebudila, nemala som žiadne bolesti. Jedine mám obmedzené hýbanie rukami, keď niečo ťažšie zodvihnem alebo zakašlem, tak vtedy cítim, že v tom hrudníku mám niečo ťažšie. Ale inak, že by som bola nejako obmedzená, tak to nie," povedala nám Karin. S úsmevom v hlase dodala, že telefón v ruke udrží. A to je dobrá správa najmä pre jej fanúšikov, s ktorými tak ostane v kontakte.

Karin Dvořáková

Viac o téme: Farma XKarin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu