Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi markizácka mamička odhodila šaty: Pikantné pózy v priesvitnej bielizni!

Lenka Horníková Zobraziť galériu (6)
Lenka Horníková (Zdroj: Instagram L.H.)

TRNAVA - To je ale odvaha! Mladá mamička Lenka Horníková (21), ktorá sa zviditeľnila vďaka poslednej sérii markizáckej reality šou Farma, sa popri práci venuje aj modelingu. A svojich prívržencov občas poteší sexi fotkami. Jej posledné zábery sú ale poriadne pikantné.

Obyčajná stolička, krásna žena a horiaca cigareta. Tak málo niekedy stačí na dobrý záber. Podobne ako v prípade exfarmárky, ktorá navyše odhodila zábrany aj šaty a nechala sa nafotiť iba v sexi spodnej bielizni z priehľadného materiálu. Aj keď mladá mamička hovorí, že po pôrode synčeka vidí na svojom tele nedostatky, najnovšie zábery ich veru neodhaľujú a brunetka pôsobí skutočne sebavedomo.

Sexi markizácka mamička odhodila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: David Drobný)

Lenka sa na Farme neohriala dlho a paradoxne sa preslávila práve svojím nezvyčajným odchodom. V noci tesne pred duelom ušla z izolovanej chatky a zdupkala z areálu, čím svoju účasť v súťaži ukončila. Trnavčanka vtedy vysvetlila, že šou opustila, aby sa mohla vrátiť k svojmu malému synčekovi, ktorý jej veľmi chýbal.

Teraz sa exfarmárka realizuje hlavne na internetovom portáli, kde si založila vlastný beauty blog a radychtivým dievčatám odkrýva tajomstvá makeupu a krásy.

Viac o téme: Lenka Horníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu