Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka kráska sa pustila do bývalej moderátorky: Bachratá ku*da, zabi sa!

Markizácka kráska sa pustila do bývalej moderátorky! Zobraziť galériu (7)
Markizácka kráska sa pustila do bývalej moderátorky! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Opäť sa do seba pustili! Len pred pár týždňami sa medzi exfarmárkami Evou Zelníkovou (23) a Lulou Gachulincovou (24) strhol ostrý konflikt pre detoxové prípravky. Hádka sa zvrhla natoľko, že sa do nej zamiešalo množstvo ďalších ľudí. Okrem iných aj bývalá moderátorka sexi športu z televízie Dajto - Michaela Gubranová, známa aj ako Mikela, ktorá momentálne pôsobí ako vizážistka. Lula a Mikela si poriadne skočili do vlasov a hoci sa zdalo, že búrka utíchla, opak je pravdou...

Dievčatá si najnovšie začali opäť „nakladať”. Zdá sa, že konflikt vyprovokovala práve Lula, ktorá na sociálnej sieti zverejnila video, kde sa do Mikely pustila. Fanúšikovia sa brunetky spýtali, čo ju inšpirovalo k tomu, aby začala cvičiť. Gachulincovej odpoveď bola poriadne ostrá. „Keď sa pozriem na bachratú ku*du Mikelu,“ napísala bez servítky. A nezostalo len pri tom. Následne vypustila preslov o tom, že bývalá moderátorka sexi športu nemá ani šajnu o mejkape či zdravom štýle, čím sa snaží spropagovať. „Ty sa choď už zabiť, zabiť sa choď radšej, už ma otravuješ,“ rozčuľovala sa vo videu.  

Lula a Mikela si opäť skočili do vlasov.
Zobraziť galériu (7)
Lula a Mikela si opäť skočili do vlasov.  (Zdroj: Instagram)

Michaela Mikela Gubranová
Zobraziť galériu (7)
Michaela Mikela Gubranová  (Zdroj: Instagram)

Neskôr vyšlo najavo, že Luly sa zrejme dotklo, keď ju Mikela označila za klamárku a to bol dôvod, pre ktorý takto podráždene zareagovala. „Ooo, niekoho urazilo, že som povedala, že je zdechlá o*ebávačka, lebo nosí kožuch a pritom píše litánie o zvieratkách. Trápna záchrankyňa zvierat, ktorá ošklbe 30 líšok, aby sa tvárila luxusne,“ napísala Michaela a dodala, že rovnako je to s norkovými umelými riasami, ktoré Lula predáva.

Lula adresovala Mikele štipľavý odkaz.
Zobraziť galériu (7)
Lula adresovala Mikele štipľavý odkaz.  (Zdroj: Instagram)

Vizážistka jej nezostala nič dlžná.
Zobraziť galériu (7)
Vizážistka jej nezostala nič dlžná.  (Zdroj: Instagram)

Tá sa síce bránila, že kožuch, ktorý na sebe mala, nie je pravý, no vizážistka ju zotrela. Potom jej venovala ešte niekoľko drsných slov. „Dúfam, že chúďatko neskončí na psychiatri. Lebo ona má vážne psychické problémy. Ona je chorá, to všetci vieme,“ zamyslela sa, čím narážala na to, že Lula pred niekoľkými mesiacmi priznala, že trpí úzkostnou poruchou.

Uštedrila jej tak naozaj poriadne krutý úder pod pás. Aby toho nebolo málo, na svojom útoku ohľadom zdravotného stavu sa schuti zasmiala. „Nebudem sa zapodievať s nejakým deckom, čo točí porno, resp. šu*á v telke na verejnosti,“  naložila Michaela farmárke na záver. Nuž, zdá sa, že onedlho sa dočkáme ďalšej odvety...

Viac o téme: Lucia Lula GachulincováMichela Mikela Gubranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu