Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská herečka kašle na tradície: Stromček v dome nebude... TOTO je dôvod!

Dominika Morávková Zobraziť galériu (4)
Dominika Morávková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Stromček nebude! Takouto novinkou zaskočila herečka, moderátorka a speváčka zo zoskupenia S hudbou vesmírnou - Dominika Morávková Zeleníková (28). Ako teda budú vyzerať Vianoce u nich doma a kde nájdu darčeky?

Darčeky ešte síce nakúpené nemá, no výzdobu už našťastie stihli. Stromček ju však kupovať tento rok určite neuvidíte. „Budeme mať vonku živý stromček, ktorý máme v záhrade zasadený. Ten budeme ešte len spoločne ozdobovať." S enviromentálnou myšlienkou prišiel jej manžel a herečka s nápadom bez váhania súhlasila. „Páči sa mi to, že nemať každý rok nový a nový stromček, máme jeden v záhrade a na takom dobrom mieste, že ho vidno aj z obývačky. Takže je akoby bol vnútri." Či si darčeky nájdu práve pod týmto stromčekom, alebo ich "Ježiško" nechá v teple obývačky, ešte netušia.

Vianoce Dominiky Morávkovej Zeleníkovej

Na vianočnom stole u Dominiky nesmie chýbať ovocie či zelenina a jej obľúbený orechovo-medový rez, ktorý pečie pre celú rodinu. Večera je u nich naozaj štedrá. „Budeme mať dve verzie. Budeme mať určite aj klasický šalát a budeme mať aj nejaké zdravé pochutinky... Ja mám najradšej hubovú polievku a zase manžel má rád kapustnicu, takže budeme mať aj aj. Potom bude nejaká rybka, ešte uvidíme aká, lebo väčšinou mi môj ocino prinesie rybu, ktorú sám uloví, takže to je také vzácnejšie," prezradila nám blondínka. 

Pre dcéru Amálku je už teraz nachystané veľké prekvapenie. Ak vás zaujíma, čo to bude, pozrite si videorozhovor s Dominikou vyššie v článku.

Viac o téme: VianoceDominika Morávková Zeleníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu