Sobota30. marec 2024, meniny má Vieroslava, zajtra Benjamín

Pritiahnuté za vlasy? Svoj instagramový profil má už aj Kollárov syn: Má len 3 roky!

Kollárov trojročný syn má vlastný profil na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (8)
Kollárov trojročný syn má vlastný profil na sociálnej sieti. (Zdroj: Instagram P.S.)

BRATISLAVA - Rastie ako z vody. V poradí deviaty potomok Borisa Kollára (52), synček Christian Alexander má už tri roky a je naozaj rozkošný. Nečudo, že jeho mama, Paula Simoes (36), sa s ním hrdo chváli na každom kroku. Tentokrát už ale možno zašla priďaleko. Malý Christian má vlastný profil na sociálnej sieti.

V dnešnej dobe nie je ničím výnimočným, že mamičky zverejňujú fotky so svojimi ratolesťami na sociálnych sieťach. Paula Simoes, však zašla ešte ďalej a svojmu kučeravému chlapčekovi sa rozhodla rovno založiť jeho vlastný profil. Našťastie, účet je súkromný a fotky teda nevidí len tak hocikto. Otázkou ale zostáva, či je trojročnému Christianovi Instagram v tomto veku naozaj treba. V realite ho totiž pravdepodobne spravuje práve jeho mama Paula.

Pritiahnuté za vlasy? Svoj
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram P.S.)

Pre porovnanie, súkromie ďalšieho, v poradí desiateho syna, Alexandra Jána, je prísne strážené. Jeho matka, bývalá superstaristka Barbora Balúchová, dbá na to, aby synčekova tvár nebola nikdy priamo viditeľná na ich verejných fotkách. Za tento počin si Barbora neraz vyslúžila pochvalné vyjadrenia žien a matiek, ktoré sú toho názoru, že deti na sociálnu sieť skrátka nepatria. Druhým extrémom je ani nie dvojročná dcéra vizážistky Lucie Lucid Sládečkovej, Lýdia. Tá ma dokonca profil verejný a Lucid naň pridáva fotky a videá ako na bežiacom páse.

Aj keď fotografie a profily malých anjelikov majú tiež svojich odporcov a mnohí odborníci radia byť v týchto prípadoch opatrní s ich zverejňovaním, na svete sa nájdu aj iní experti. Tak napríklad známa blogerka Negin Mirsalehi zbúchala Instagramový profil aj svojmu psovi. Preslávená mačka svetoznámeho návrhára Karla Lagerfelda Choupette má neuveriteľných 116-tisíc sledovateľov! Ak by návrhárovi nestačilo cicušku sledovať na Instagrame, Choupette má aj vlastný denníček, do ktorého jej dve opatrovateľky starostlivo zapisujú čo počas dňa robila. Slováci ani tu nezaostávajú, a ak máte šťastie, môžete nájsť také skvosty ako Instagram psa Veroniky a Mateja „Sajfu“ Cifrových.

Pritiahnuté za vlasy? Svoj
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram CH.L.)

Môžeme len hádať, kam sa tento trend posunie v budúcnosti.

Viac o téme: Boris KollárPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu