Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárov syn sa pobil: TOTO odkazuje politik!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: Reprofoto RTVS)

BRATISLAVA - To vážne? O Borisovi Kollárovi je známe, že si v súkromí rád vystrelí aj sám zo seba. Tentokrát ho pobavila poznámka zo školy jeho syna, ktorú schytal za bitku so spolužiakom. Politik zareagoval skutočne prekvapivo...

Asi neexistuje školák, ktorý by v škole nepredviedol nejakú vylomeninu. Výnimkou nie je ani syn Borisa Kollára, Artur (7). Ten si za bitku so spolužiakom doniesol domov poznámku. Zámer pani učiteľky sa však zjavne minul účinku a politikova reakcia prekvapila aj pobavila.

Kollár sa totiž namiesto kázania synovi s poznámkou pochválil na sociálnych sieťach a s úsmevom pridal aj ďalšiu pikošku. "Bude po mne," vyhlásil hrdo multiotecko a vysvetlil, že Artur sa pobil po tom, ako ho spolužiak vyprovokoval.

Pod príspevkom sa hneď začali objavovať kritické komentáre na adresu učiteľky a mnohí pridali aj vtipné poznámky svojich ratolestí, či si zaspomínali na svoje vlastné zo školských čias. S priznaním prišiel aj sám politik, ktorý prezradil, že ani on nebol v škole vzorný študent. „Asi všetko, aj bil, nemal úlohu, vyrušoval, hádzal zápalky naslinené na strop na véckach," vymenúval zaradom.

Kollárov syn sa pobil:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook B.K.)

Vyzerá to tak, že táto výchovná metóda už v dnešnej dobe skôr vyvoláva v rodičoch nostalgiu ako hnev. Tak schválne, spomeniete si ešte na vaše poznámky?

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu