Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ivana Christová zapletená do medzinárodného PODVODu: Prišla o tisíce eur!

Ivana Christová má na dovolenku v Indii veľmi nepríjemné spomienky. Zobraziť galériu (7)
Ivana Christová má na dovolenku v Indii veľmi nepríjemné spomienky. (Zdroj: Facebook)

INDIA/SLOVENSKO - Ivana Christová si prišla do Indie oddýchnuť a zbaviť sa prebytočných kíl. Z luxusného centra však odchádzala ponížená a s nepríjemným zážitkom na celý život. Aj keď od pobytu ubehli už takmer tri roky, bývalá modelka stále čaká na kompenzáciu.

Stala sa obeťou podvodu? Bývalá Miss Československa Ivana Christová si ešte vo februári 2016 vyrazila s priateľmi do Indie. V luxusnom ajurvédskom centre so špičkovými odborníkmi a procedúrami strávili tri týždne. Populárne centrum sa zameriava na celkovú očistu a uvoľnenie organizmu, ale aj na boj s prebytočnými kilami. Pobyt v centre si Christová veľmi pochaľovala. To však ešte netušila, s akým nepríjemným zážitkom bude nakoniec krajinu opúšťať.

Ako informoval týždenník Plus 7 dní, roblémy vznikli po tom, čo rezort neobdržal od sprostredkovateľskej spoločnosti zo Slovenska zálohovú platbu. Podlžnosť nebola vyrovnaná ani počas samotného pobytu. Keď sa nakoniec Ivana Christová a jej priatelia chystali na odchod, zostali nemilo prekvapení. Vedenie rezortu ich vyzvalo, aby pobyt na mieste uhradili. Išlo pri tom o celkovú sumu až 21 tisíc eur!

Centrum ich dokonca informovalo, že im nebude dovolené rezort opustiť, kým nedôjde k úhrade dlžnej sumy. Nakoniec bola teda skupinka Ivany Christovej donútená vytiahnuť kreditky a spoločne vyplatili takmer 7-tisíc. Následne im bolo umožnené rezort opustiť, keďže ďalšiu transakciu boli schopní vykonať až z domovskej krajiny. „Myslím si, že ajurvédske centrum a cestovka si to nedoriešili zmluvne, že to bolo na oboch stranách také zvláštne. My sme v tom nevinne, ale aj takéto veci sa stávajú. Taký je asi život," vyjadrila sa pre topky.sk Ivana Christová.

Bývalá Miss a jej priatelia sa tak stali obeťami podvodu, kedže za svoj pobyt riadne a dopredu zaplatili cestovnej kancelárii. „Hneď po príchode na Slovensko som išla na políciu a všetko sa riešilo okamžite, takže je to uzavreté, ale v zásade, je to nedoriešené smerom k nám, lebo my sme boli tí poškodení, lebo tá pani (zástupkyňa sprostredkovateľskej firmy, pozn. red.) už nežije. My sme boli tí, ktorí boli okradnutí. Prišli sme o veľa peňazí, lebo sa to vlastne zdupľovalo,“ vysvetlila okolnosti aj momentálnu situáciu.

Pravdou je, že výletníci dodnes čakajú na kompenzáciu platieb, ktoré vykonali priamo k rukám rezortu. „Pre mňa to bola veľmi zlá skúsenosť a ja môžem len toľko povedať, že do Indie už nepôjdem, lebo ten zážitok bol tak nepríjemný, úplne ma to odradilo,“ uzavrela pre Topky.sk Christová.

Viac o téme: Ivana Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu