Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po Puškárovej sa PODVOD presunul aj do Česka: Zneužili českú moderátorku!

Lucie Borhyová sa stala obeťou podvodu. Zobraziť galériu (7)
Lucie Borhyová sa stala obeťou podvodu. (Zdroj: Instagram L.B.)

PRAHA - Nie je to tak dávno, čo markizácku stálicu Zlaticu Švajdovú Puškárovú (42) zatiahli do podvodu s prípravkami na chudnutie. Tentoraz sa obeťou stala aj česká moderátorka Lucie Borhyová (41), ktorá sa môže pochváliť postavičkou ako lusk, no za všetkým je pohyb a strava, žiadne tabletky. Blondínka neváhala a prípad posunula rovno polícii.

Leto a blížiace sa letné dovolenky prajú podvodníkom. Mnohí ľudia chcú totiž urýchlene vyzerať v plavkách tip-top. Prípravu však zanedbali, a tak siahajú po „účinných“ prípravkoch na chudnutie, ktoré vrelo „odporúčajú“ aj známe tváre a odprisahali by, že len vďaka nim majú super postavičku. Opak je však pravdou a – či už slovenské alebo české – známe tváre žiaden prípravok na chudnutie nepožívali, a predsa sú tvárou produktu. Nedobrovoľne.

Moderátorka TV Nova Lucie Borhyová sa stala obeťou podvodu.
Zobraziť galériu (7)
Moderátorka TV Nova Lucie Borhyová sa stala obeťou podvodu.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Kým nedávno sa obeťou podvodu stala Zlatica Puškárová, ktorej začali chodiť množstvá správ, či skutočne produkt na chudnutie funguje, v Čechách takto zneužili moderátorku TV Nova Lucie Borhyovú. Tá o svoju postavu dbá nielen pravidelným cvičením, ale stráži si aj to, čo zje. K štíhlej figúre nepotrebuje žiadne „zázračné prostriedky na chudnutie“, ktorých sa tvárou sa stala.

Na internete sa objavila reklama výrobku na redukciu váhy a práve Lucia má garantovať jeho účinnosť. „Po kliknutí sa objaví stránka, ktorá vyzerá ako článok v lifestylovom časopise, čo je ďalší podvod. V tom článku je rozhovor s Luciou, ktorý má vyzerať ako autentický,“ povedal pre portál TN.cz Luciin právnik Karel Čelikovský.

Za svoju postava Lucie Borhyová vďačí cvičeniu a kontrolovanej strave, určite za tým nie sú prípravky na chudnutie.
Zobraziť galériu (7)
Za svoju postava Lucie Borhyová vďačí cvičeniu a kontrolovanej strave, určite za tým nie sú prípravky na chudnutie.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Stránka sľubuje, že užívaním prípravku schudnete až desať kíl za jediný týždeň a už to je donebavolajúce. Okrem toho sa v článku spomína, že Borhyová mala žalovať Alianciu odborníkov na výživu, a to z dôvodu, že údajne v televízii povedala, ako sa jej podarilo schudnúť vďaka danému prípravku spomínaných desať kíl počas siedmich dní. Podľa článku mala žalobu vyhrať a vysúdiť tak odškodné 16 000 eur.

„Lucie je z celej záležitosti veľmi rozhorčená. Žiadny taký rozhovor nerobila a absolútne sa od toho dištancuje. Jedná sa nielen o zjavné parazitovanie na jej povesti, ale súčasne takéto protiprávne jednanie vykazuje znaky spáchania trestného činu, a to nielen voči Lucii samotnej, ale súčasne i vo vzťahu k ľuďom, ktorí si na základe uvedeného rozhovoru výrobok kúpili,“ dodáva právnik, ktorý tiež potvrdil, že prípad už rieši polícia.

Lucie Borhyová podala trestné oznámenie za zneužitie jej mena.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Borhyová podala trestné oznámenie za zneužitie jej mena.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Lucie Borhyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu