Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Víťaz markizáckej Tváre má novú frajerku: Moderátorku vymenil za sexi modelku... Je o 5 rokov staršia!

Dárius Koči zbalil o 5 rokov staršiu modelku. Zobraziť galériu (11)
Dárius Koči zbalil o 5 rokov staršiu modelku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa prevalila skutočnosť, že Dárius Koči (26) tvoril pár s krásnou moderátorkou Fashion Tv. S Erikou Bugárovou (23) randil približne dva mesiace. Hoci ich vzťah nevydržal dlho, víťaz šou Tvoja tvár si už stihol za ňu nájsť náhradu. Je od neho dokonca staršia o 5 rokov!

V markizáckej tvári hviezdil jedna radosť, a tak niet divu, že šou nakoniec aj vyhral. Spočiatku pre divákov takmer neznámy mladý chalan sa razom stal ženami milovaným fešákom. Nejedna tínedžerka či slečna doma slintala nad Dáriusom, pričom sa zdalo, že herec je slobodný.

Prevalila sa však skutočnosť, že až taký bez záväzkov nie je. Zbalil totiž krásnu blondínku, finalistku Miss Slovensko 2016, Eriku Bugárovú. V súčasnosti s ňou však pár už netvorí a ich láska zhasla. „S Dáriusom už spolu nie sme. V každom prípade sme si užili čas, ktorý sme si navzájom venovali naplno a ja som vďačná za každú sekundu,” vyjadrila sa Erika pre topky.sk


Prasko tajomstvo hviezdy Tvojej tvár: Vzťah so sexi moderátorkou!


Dnes je však herec z Novej scény opäť zadaný. Krásnu a usmievavú Eriku vymenil za modelku. Tá je od neho o 5 rokov staršia. Ide o Soňu Štefkovú, ktorá sa rovnako ako Erika objavila v súťaži Miss. Zdá sa teda, že Koči má slabosť na missky. „Áno, sme spolu a môžem povedať, že som naozaj šťastný a zaľúbený. So Soničkou sme už stihli aj absolvovať výlet a je nám spolu výborne. Vážim si na nej, aká je a aké má ľudské hodnoty," prezradil Dárius pre portál markiza.sk.

Túto krásku má Koči doma!
Zobraziť galériu (11)
Túto krásku má Koči doma!  (Zdroj: Instagram S.S.)

Herec Dárius Koči a modelka Soňa Štefková sa včera na Instagrame pochválili aj spoločnými fotkami.
Zobraziť galériu (11)
Herec Dárius Koči a modelka Soňa Štefková sa včera na Instagrame pochválili aj spoločnými fotkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Soňa ŠtefkováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu