Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bičanovci hodiny v súdnej sieni... Verdikt: Konečne ROZVEDENÍ!

Manželia Bičanovci sú už minulosťou. Zobraziť galériu (7)
Manželia Bičanovci sú už minulosťou.

BRATISLAVA - Na bratislavskom okresnom súde bolo v utorok poriadne horúco. Rozvod moderátora Andreja Bičana (43) s manželkou Editou (41) bol na spadnutie, odkedy sa prevalil jeho vzťah s mladou Michaelou (23). Súd ich včera po dlhých štyroch hodinách rozviedol. Rozhodlo sa aj o starostlivosti o deti.

V decembri, keď sa všetci tešili na sviatky lásky a pokoja strávené s rodinou, to začalo u moderátora doma poriadne vrieť. Vtedy sa totiž prevalil jeho románik s o dvadsať rokov mladšou milenkou, s ktorou aktuálne žije. Odvtedy si manželia Bičanovci nevedeli prísť na meno a už len vyčkávali, kedy ich súdy rozvedú.

Dočkali sa! Po dlhých 10 mesiacoch im stanovili rozvodové konanie na 23. október 2018 o 12-ej. Hoci súd na ukončenie tohto manželstva vyhradil hodinu, proces sa poriadne pretiahol. A to rovno na 4 hodiny! Ostatní ľudia, ktorí taktiež čakali na pojednávanie, boli poslaní domov. Informáciu priniesol ako prvý Nový Čas.

Na chodbe pred súdnou sieňou si dnes už bývalí manželia nemali chuť povedať jediné slovo a nevenovali jeden druhému ani pohľad. Okrem rozvodu sa na súde riešila aj starostlivosť o deti. Počas pojednávania bolo spoza zatvorených dverí jasne počuť Bičanov nahnevaný hlas, ako sa sťažuje na zbytočné predlžovanie.

Súd nakoniec rozhodol o rozvode manželstva a deti expartnerov, Aničku a Ninku, zveril rodičom do striedavej starostlivosti. Navyše udelil Bičanovi povinnosť platiť na obe deti výživné. "Rozviedli nás. Nakoniec máme rozšírenú striedavú starostlivosť. Sudkyňa mu nariadila, že mi musí platiť na deti výživné," povedala Edita pre Nový Čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu