Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bičan poriadne prestrelil: Nemiestny vtip na adresu bývalej manželky!

Andrej Bičan svojou poznámkou prestrelil. Zobraziť galériu (8)
Andrej Bičan svojou poznámkou prestrelil. (Zdroj: Instagram A.B.)

BRATISLAVA – K večerom pracovných dní už neodmysliteľne patrí súťažno-zábavná šou 5 proti 5. Post moderátora už roky zastáva čerstvo rozvedený Andrej Bičan (43). Svojím humorom baví nielen publikum a divákov, ale aj súťažiacich, ktorí mu mnohokrát nahrajú „na smeč“. Tentokrát však svojou odpoveďou poriadne prestrelil.

Každý večer sa množstvo divákov teší na oddych po práci pri zábavnej relácii verejnoprávnej televízie. Krátko po štvrť na sedem sa z obrazoviek šíri nezameniteľný hlas moderátora. Okrem sprevádzania sledovateľov a súťažiacich programom mnohokrát zabáva svojimi historkami či trefnými vtipmi. Vo štvrtok však už zrejme prestrelil.

Bičan je dlhé roky tvárou 5 proti 5, na snímke so svojimi deťmi Michalom, Aničkou a Ninkou.
Zobraziť galériu (8)
Bičan je dlhé roky tvárou 5 proti 5, na snímke so svojimi deťmi Michalom, Aničkou a Ninkou.  (Zdroj: Facebook Andrej Bičan)

Len v utorok ich s už exmanželkou Editou rozviedli, a vo štvrtok si do nej kopol nemiestnym vtipom. Keď položil otázku, čo môže byť sobášny, sobášna, sobášne, jednou z odpovedí bol sobášny podvodník. Na čo sa sám moderátor začudoval: Ešte sa to deje? Že si nájdeš tretiu, štvrtú šiestu ženu, aby si získal peniaze, postavenie?”

V utorok manželstvo Bičanovcov definitívne rozviedli.
Zobraziť galériu (8)
V utorok manželstvo Bičanovcov definitívne rozviedli.

Táto poznámka nedala jednému zo súťažiacich a na Andreja vyrukoval s otázkou, koľkokrát bol moderátor ženatý. Samozrejme sa zabávač nenechal zaskočiť a pohotovo reagoval. „Ja mám za sebou dve manželstvá, ale nie kvôli tomu, že by som podvádzal. Ja som len hodil šestku a mohol som si nastaviť nového panáčika. To je niečo iné,“ vysvetlil Bičan. A nezabudol na dodatok s úsmevom na tvári: „Človeče, nehnevaj sa!“

Viac o téme: 5 proti 5Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu