Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké ZMENY na obrazovkách RTVS: Relácia 5 proti 5 už nebude taká, ako predtým... Andrej, čo ty na to?!

Reláciu Andreja Bičana, 5 proti 5, čakajú veľké zmeny. Zobraziť galériu (4)
Reláciu Andreja Bičana, 5 proti 5, čakajú veľké zmeny. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Andrej Bičan sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS objavuje so svojou reláciou 5 proti 5 už dlhých 12 rokov. Odvtedy sa koncept programu menil len minimálne. Až doteraz - televízia totiž avizuje v obľúbenom projekte veľké zmeny. Čo na to hovorí moderátor?

Ako informuje televízia RTVS, zmeny v obľúbenej relácii 5 proti 5 nastanú od 1. marca. Do programu pribudne nové štartovacie kolo „1 proti 1“. V tom sa postupne stretnú pri moderátorskom pultíku všetci hráči. Ich úlohou bude uhádnuť najčastejšiu odpoveď 100 Slovákov na položenú otázku. 

Hrať budú o 10, 20, 30, 40 alebo 50 eur, teda celkovo si súťažiace rodiny budú môcť rozdeliť až 150 eur. Po tomto kole sa rodinám kontá vynulujú a súťaž bude pokračovať prvým kolom, ako sú diváci zvyknutí. To však zďaleka nie je jediná novinka v projekte.

Zapojiť sa do hry totiž budú môcť aj diváci - v každej relácii moderátor položí otázku, na ktorú sa bude odpovedať prostredníctvom SMS. Súťaž bude trvať od 1. marca do 31. mája 2019 a vyžrebovaný výherca získa osobný automobil. 

A čo na takéto inovácie v šou hovorí samotný moderátor Andrej Bičan? „Veľmi ma teší rozšírenie našej hry o nové kolo. Je to viac otázok, viac odpovedí a hlavne viac jedinečnej televíznej zábavy, akú vieme ponúknuť len v 5 proti 5,“ vyjadrila sa dlhoročná tvár RTVS.

Viac o téme: 5 proti 5Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu