Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bičan vo veku svojej mladej frajerky: Bože, aha, ako vyzeral!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (8)
Andrej Bičan (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Andrej Bičan (44) je vyštudovaný herec, no už viac ako 20 rokov ho registrujeme na pozícii moderátora. Začínal koncom 90. rokov v televízii Luna, keď mal krátko po dvadsiatke - takmer na chlp toľko, koľko má jeho aktuálna partnerka Michaela.

Andrej Bičan sa narodil 3. októbra 1975. Vyštudoval VŠMU a pôsobil vo viacerých divadlách. Venoval sa však aj moderovaniu. Jeho prvým pôsobiskom bola Tv Luna v čase, keď mal len krátko po dvadsiatke. A už vtedy mu bol vlastný svojský humor a parodovanie iných. 

Bičan vo veku svojej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: youtube.com)

Jeho tvár sa stala všeobecne známou po tom, čo zakotvil v STV v projekte Maxihra. Spolu s Didianou či Luciou Siposovou sa striedali pri sprevádzaní detí a mládeže hrou Crash Bandicoot, ktorá sa ovládala pomocou tlačidiel na telefóne. 

Neskôr sa objavil aj na Jojke, napríklad v relácii o varení. Vrátil sa však do verejnoprávnej televízie, kde mu zverili reláciu 5 proti 5. Tá sa teší popularite už niekoľko rokov. Napriek tomu, že sa Bičan objavil aj v niekoľkých projektoch Markízy, jeho hlavným pôsobiskom zostáva RTVS. 

Bičan vo veku svojej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: RTVS)

V súkromnom živote je moderátor dvakrát rozvedený a má tri deti. Dve má z manželstva s Editou, s ktorou sa rozviedol len nedávno a nešlo o jednoduché odlúčenie. Každý mal svoju pravdu, ktorú prezentoval pred médiami. 

Bičan má aktuálne po svojom boku mladú Michaelu (24), s ktorou sa už ukazuje aj na spoločenských akciách. 

Bičan vo veku svojej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu