Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Posledný žúr »najveselšej« postavičky slovenského šoubiznisu: Udrel sa do hlavy... Leží v kóme!

Fedor Šrobár Zobraziť galériu (4)
Fedor Šrobár (Zdroj: TV MARKÍZA)

NITRA - Najväčší vymetač celebritných večierkov si zarobil na poriadny problém. Fedor Šrobár (52) je známy tým, že sa objaví všade tam, kde je dobrá zábava a alkohol tečie potokom. Jeho večerné zábavky sa mu ale takmer stali osudnými. Pravnuk významného slovenského politika Vavra Šrobára totiž skončil v nemocnici...

Začiatkom leta spadol v električke a nalomil si predtým už niekoľkokrát zlomenú nohu. Hoci to vyzeralo tak, že sa zo zranenia dostane a bude pokračovať vo svojom obľúbenom vyčíňaní, opak je pravdou. Zrejme posledným, komu sa podarilo Fedora zachytiť pred tým, ako skončil v umelom spánku, bol štáb markizáckej Smotánky.

Tá ho nasnímala, ako inak, na párty v Nitre, kde sa kvôli vyššie spomínanému problému s nohou pohyboval s paličkou. Aj tak mu však na perách nechýbal úsmev a zjavne sa viac než dobre zabával. Bohužiaľ, len tri dni na to sa po ďalšom bujarom večierku zranil tak, že jeho zdravotný stav si opäť vyžiadal hospitalizáciu. 

Fedor Šrobár sa ešte pred pár týždňami veselo usmieval a bavil. Krátko po tom sa vážne zranil a skončil v nemocnici.
Zobraziť galériu (4)
Fedor Šrobár sa ešte pred pár týždňami veselo usmieval a bavil. Krátko po tom sa vážne zranil a skončil v nemocnici.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Fedor Šrobár je najznámejším vymetačom celebritných večierkov na Slovensku.
Zobraziť galériu (4)
Fedor Šrobár je najznámejším vymetačom celebritných večierkov na Slovensku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Fedor mal po príchode k vchodu do domu spadnúť. Pád bol však natoľko nešťastný, že si udrel hlavu a zasahovať musela záchranná služba. Po prevoze do nemocnice nasledovala operácia. Odvtedy má byť Šrobár pod neustálym dohľadom lekárov, keďže jeho stav mal byť veľmi vážny.

Prvé informácie hovorili dokonca o kóme. V tejto súvislosti sme kontaktovali fotografku Milinu S., ktorá má byť súčasnou partnerkou Šrobára, nech nám prezradí, ako na tom Fedor aktuálne je. Na naše správy však doposiaľ neodpovedala. No snáď sa mu zo zdravotných komplikácií podarí čoskoro pozviechať a nabudúce si na seba bude dávať väčší pozor...  

Viac o téme: Fedor Šrobár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu