Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dara po rozchode s Rytmusom priznáva: Bol to dobrý marketingový ťah!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa Dara Rolins (45) opäť postarala o rozruch. Téma "rozchod" stále neutícha, a tak sa niet čo čudovať, že jej posledný počin rozpútal ďalšiu rozsiahlu debatu. Speváčka totiž na svojom Youtube kanále zverejnila spoločnú pieseň s Rytmusom (41) a teraz... Takto sa k tomu postavila!

Fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory. Kým jedni si blondínku zastávali, tí druhí mali zato, že Dara celú situáciu zbytočne hrotí, keďže raper jej dal jasne najavo, že je pre neho už minulosťou a chce mať od nej pokoj. To si všimla aj samotná speváčka, ktorá sa rozhodla celú situáciu vysvetliť.

Hovorí, že kanál na Youtube nerieši ona sama a netuší, kedy sa správcovia rozhodnú niečo pridať. „Viem len ČO. Pridali všetky pesničky z albumu ETC, na ktoré nebudeme točiť klip, nie iba náš duet. To preto, aby bolo pre fanúšikov k dispozícii aspoň audio,“ napísala na svojom Instagrame.

Dara Rolins sa celú situáciu rozhodla vysvetliť na Instagrame.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins sa celú situáciu rozhodla vysvetliť na Instagrame.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Netají sa však tým, že krok svojho tímu, vzhľadom na momentálnu situáciu, považuje za dobrý marketingový ťah. „Ináč, oceňujem váš timing. V týchto pohnutých časoch sa mi takáto pekná kauzička extrémne hodí,“ dodala Dara, ktorej na spoločnom duete okamžite pribudli tisícky zhliadnutí.

Pohľad na redakcie portálu hudba.sk na túto situáciu nájdete TU: Rytmus spoločné spomienky maže, Dara naopak. Prečo zverejnila duet My dvaja?

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu