Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyplastikovaná Češka opäť na chirurgii: Nechala si zúžiť tvár... FOTO priamo zo zákroku!

Česká Barbie Gabriel Jiráčková si nechala zúžiť tvár. Zobraziť galériu (7)
Česká Barbie Gabriel Jiráčková si nechala zúžiť tvár. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Už minulý týždeň sme na Topkách informovali o tom, že prvá česká Barbie Gabriel Jiráčková (18) má v pláne podstúpiť niekoľko skrášľujúcich zákrokov. A už má jeden za sebou. V uplynulých dňoch zašla na kliniku a nechala si zúžiť tvár. Prinášame vám zábery priamo zo zákroku!

Pred rokom a pol sa médiami začala šíriť informácia, že Česko má svoju prvú živú Barbie. Do tejto polohy sa začala pretvárať len 17-ročná Gabriel Jiráčková. Vtedy to bolo len mejkapom a oblečením, no postupne si nechala vložiť do pier implantáty či spraviť silikónové osmičky. A dnes... 

Pred týždňom sme na Topkách informovali, že v pláne toho má oveľa viac. „Ako prvé pôjde na rad zúženie oblasti medzi čeľusťou a krkom, výplň lícnych kostí a konturing celej tváre. Vyplnia sa botoxom a kyselinou hyalurónovou miesta, kde je buď niečo navyše alebo naopak niečo chýba,“ povedala pre Super.cz Gabriel. 

No a prvý zo spomínaných zákrokov už má za sebou - v piatok si nechala zúžiť tvár, čo sa robí niťami. Blondínka vraj mala pocit, že jej kamery pridávajú kilá. „Určite mi ide o to, aby som mala opticky štíhlejšiu tvár,“ netajila sa svojím zámerom Jiráčková, ktorú ešte čaká zúženie pásu a vloženie výplne do zadku. No, zdá sa, že Gabriel sa čoskoro na umelú bábiku nebude len podobať, ale pomaly sa ňou aj reálne stáva. 

Gabriel Jiráčková si v piatok nechala zúžiť tvár.
Zobraziť galériu (7)
Gabriel Jiráčková si v piatok nechala zúžiť tvár.  (Zdroj: Profimedia)

Viac FOTO nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Gabriel JiráčkováČeská Barbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu