Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Česká Barbie ukázala silikónové 10-iny aj nové zuby: Čaká ju ďalšia plastika… TOTO myslí vážne?!

Gabriel Jiráčková s plastikami ešte nemieni skončiť. Zobraziť galériu (5)
Gabriel Jiráčková s plastikami ešte nemieni skončiť. (Zdroj: Instagram G.J.)

PRAHA - Prvú českú Barbie Gabriel Jiráčkovú (21) by sme mohli označiť za kráľovnú plastických operácii. Napriek svojmu mladému veku podstúpila už nespočet úprav na klinikách krásy. Najnovšie predviedla svoje silikónové 10-iny a pochválila sa novými zubami. Tým však nekončí - na klinike v Bratislave si chce dať zmenšiť... To myslí vážne?!

Keď sa Gabriel Jiráčková v roku 2017 predstavila verejnosti ako prvá česká Barbie, okrem nadpojených blond vlasov a umelých rias, nemala žiadne zásahy na svojom tele. Odvtedy uplynuli 4 roky a 21-ročná Češka má prerobené takmer všetko. Len prsia mala zväčšované hneď niekoľkokrát. 


Prvá živá Barbie už aj v Česku: Pozrite, ako vyzerá!


Najnovšie sa verejnosti pochválila svojimi silikónovými desinami. Okrem toho si nechala zúžiť tvár, nafúknuť pery... No a teraz si nechala upraviť aj zuby. Práve tie jej roky spôsobovali komplexy. „Konečne sa môžem usmievať, a tak sa svojimi novými zúbkami pochválim,“ napísala k záberu Jiráčková.

Galéria: Prvá česká Barbie Gabriela Jiráčková

„Ak som niekedy z niečoho mala naozaj komplex, tak to boli práve zuby. Sú vizitkou každého človeka a ja som za ne bola šikanovaná a potom hejtovaná. Pritom si málokto uvedomuje, ako dlho trvá práve náprava zubov a aké ťažké pre dieťa je 12 rokov sa nemôcť smiať,“ povedala česká Barbie. 

VIDEO: Gabriel Jiráčková prehovorila o svojich silikónových desinách

Prvá česká Barbie (21) prehovorila o svojich silikónových desinách! (Zdroj: Instagram G.J.)

Týmto však jej úpravy zďaleka neskončili. Práve naopak, už teraz má presne naplánované, aké zákroky by chcela podstúpiť. „Snažím sa teraz ešte aj vymyslieť a naplánovať, ako skĺbiť so všetkými tými obmedzeniami opätovný contouring tváre a zväčšenie pier výplňami,“ prezradila českému eXtra.cz.

Čo je však najväčším šokom, chce si dať zmenšiť svoj už aj tak malý nos. So všetkými úpravami pritom ponáhľa preto, aby sa už čoskoro mohla prezentovať aj ako speváčka. A bez dokonalej vizáže nechce začať nahrávať videoklipy. Chcem a musím byť predsa do svojich prvých vlastných klipov tip top,“ prezradila českému eXtra.cz.

Gabriel Jiráčková sa pýši novými desinami, aj upravenými zubami.
Zobraziť galériu (5)
Gabriel Jiráčková sa pýši novými desinami, aj upravenými zubami.  (Zdroj: Instagram G.J.)

Viac o téme: Gabriel Jiráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu